Меню
Logo
Birse.bg
>
Бижута с естествени камъни
>
Kамък
>
Родолит - Козирог и Стрелец
Покажи
Сортирай по
Сребърен пръстен - Капка с Естествен Родолит
Ново
-10%
Сребърен пръстен - Капка с Естествен Родолит

259.20 лв.

288.00 лв.

Добави
Сребърни Висящи обеци - Естествен Родолит
Ново
-10%
Сребърни Висящи обеци - Естествен Родолит

464.40 лв.

516.00 лв.

Добави
Сребърни обеци - Естествен Родолит 0,39 ct.
-10%
Сребърни обеци - Естествен Родолит 0,39 ct.

38.70 лв.

43.00 лв.

Добави
Сребърна висулка - Естествен Родолит 2,60 ct.
-10%
Сребърна висулка - Естествен Родолит 2,60 ct.

104.40 лв.

116.00 лв.

Добави
Сребърни обеци - Естествен Родолит 5,20 ct.
-10%
Сребърни обеци - Естествен Родолит 5,20 ct.

234.00 лв.

260.00 лв.

Добави
Сребърни обеци - Естествен Родолит 5,62 ct.
-10%
Сребърни обеци - Естествен Родолит 5,62 ct.

162.00 лв.

180.00 лв.

Добави
Сребърна висулка Капка - Естествен Родолит
Ново
-10%
Сребърна висулка Капка - Естествен Родолит

212.40 лв.

236.00 лв.

Добави
Сребърен пръстен - Естествен Родолит 1,40 ct.
-10%
Сребърен пръстен - Естествен Родолит 1,40 ct.

81.90 лв.

91.00 лв.

Добави
Сребърни обеци - Естествен Родолит
Ново
-10%
Сребърни обеци - Естествен Родолит

43.20 лв.

48.00 лв.

Изчерпан
За специална поръчка, моля обадете се на тел. 0885 09 00 10

Бижутата с естествени камъни са вечен израз на елегантност, като всяко парче разказва уникална история за майсторството на Земята. Тези скъпоценни камъни са били ценени от векове, открити чрез изследване на различни ландшафти и геоложки образувания. Привлекателността на бижутата от естествен камък се крие във връзката им с природата, предлагайки на носещите ги осезаема връзка с красотата, която Земята е създавала в продължение на хилядолетия.

Родолитът e известен със своите очарователни нюанси. Този сорт гранат се гордее със зашеметяваща гама от розови до червено-виолетови тонове, символизиращи страст и жизненост. Добит от различни части на света, родолитът е камък, който надхвърля времето и тенденциите, предлагайки уникален чар на онези, които го украсяват.

В това описание ще разгледаме завладяващия свят на бижутата с родолит, налични на BirSe.bg. От обеци до висулки и пръстени, всяко бижу е внимателно изработено, за да олицетворява изисканост и красота. Открийте как тези изящни скъпоценни камъни могат да бъдат безпроблемно интегрирани във вашия стил, създавайки вечен и елегантен външен вид.


Бижута с родолит от BirSe.bg


В BirSe.bg представяме подбрана колекция от бижута родолит, като всяко парче е прецизно проектирано да улови същността на този очарователен скъпоценен камък. Колекцията ни включва обеци, висулки и пръстени, всички от които са свидетелство за артистичността и уменията на нашите майстори златари.

  • Обеци: Разгледайте нежната привлекателност на обеци с камък родолит ;на BirSe.bg. От изискани и класически модели до сложни дизайни, всяко парче е изработено с прецизност, подчертавайки живите нюанси на скъпоценния камък. Украсете ушите си с вечната елегантност, добавяйки нотка изтънченост към всеки тоалет;
  • Висулки: Нашите висулки с родолит демонстрират сияйния цвят на скъпоценния камък в завладяващ дизайн. Независимо дали предпочитате класическа висулка пасианс или сложна, впечатляваща част, нашата колекция отговаря на различни вкусове. Повдигнете деколтето си с очарованието на родолита, символ на страст и красота;
  • Пръстени: От прости и елегантни модели до сложни дизайни, всеки пръстен е доказателство за уменията на нашите майстори златари. Носете пръстени украсени с родолит като изящна фигура, символизираща любов и жизненост по вечен начин.

Как да комбинирате бижута с родолит


Съчетаването на бижута родолит само по себе си е изкуство. Разнообразният цвят на скъпоценния камък му позволява да допълва както ежедневното, така и официалното облекло. Комбинирайте обеци с красивия скъпоценен камък с подходяща висулка за координирана визия или носете ефектен пръстен като отделна част. Вземете предвид повода и стила на обличане, за да създадете хармоничен стил.


BirSe.bg - Бижутериен магазин за красиви и изискани бижута


BirSe.bg е водеща дестинация за тези, които търсят красиви и изискани бижута. Нашият ангажимент към майсторството и качеството гарантира, че всяко парче разказва история на артистичност и елегантност. Ние внимателно подготвяме колекции, които резонират с нашите клиенти, предлагайки смесица от традиция и съвременен дизайн.

BirSe.bg е нещо повече от магазин за бижута, това е дестинация за тези, които ценят изкуството на фината изработка. Нашият ангажимент за качество, автентичност и удовлетвореност на клиентите ни отличава. С разнообразна гама от прецизно изработени артикули, ние осигуряваме уникално и приятно пазаруване.

Ние от BirSe.bg се стремим да създаваме не просто бижута, а произведения на изкуството, които надхвърлят времето. Нашата отдаденост на съвършенството се отразява във всяко бижу, като гарантираме, че нашите клиенти получават не само продукт, но и изживяване, което резонира с красотата на естествения свят.

Абонирайте се за нашия e-mail бюлетин и научавайте първи за нашите промоции!