10 оригинални начина да поднесете подарък на любимата (Наръчник за мъже)

С настъпването на Новата година наближава и денят на влюбените – 14 февруари. 

И след незабравимите емоции по Коледните и Новогодишни празненства идва поредният важен ден, който мъжете трябва да направят максимално специален за дамите до тях. 

Напрежението расте, а времето намалява. 

Безспирно тичане от магазин на магазин, търсене от сайт в сайт за оригинални идеи за подарък и накрая достигане до заветната цел – купуването на специалния дар за любимата. 

И мислите, че вече всичко е чудесно и по план? 

Недейте да прибързвате, драги господа! 

Не е достатъчно само да купиш подарък – необходимо е желание и внимание при поднасянето му, за да направите празника наистина незабравимо изживяване за Вашата половинка.

На Вашето внимание екипът на Birse е подбрал гама от начини да зарадвате любимата, избирайки за подарък елегантно и стилно бижу, което да засвидетелства нежността и обичта Ви към дамата на сърцето Ви. 

Бижутата са не само сигурен начин да зарадвате любимата, но и отварят безброй възможности за отпразнуване на празника по особено специален и интимен начин. 

За пример бихме могли да Ви дадем следните ситуации:

№1 – Поднасяне на бижу върху плюшена играчка – зайчета, мечета, мишки, слончета, еднорози и понита – изборът е във Ваши ръце.

№2 – Поднасяне на бижу с красив букет цветя, който трябва да бъде изрично подбран според предпочитанията на Вашата половинка (не всички дами харесват комерсиализираните червени рози – бъдете креативни!).

№3 – Поднасяне на бижу в кошница с избрани шоколадови удоволствия и лакомства – никоя жена не би устояла на това изкушение!

№4 – Поднасяне на бижу в кутия пълна с любовни цитати и мисли, нежно прегънати като Коледни  късмети и прибрани в кутия с формата на сърце, украсена с панделки.

№5 – Поднасяне на бижу в ръчно написана картичка – специално подбрана за Свети Валентин и нежно прибрана в червен плик с лично послание към любимата.

№6 – (навлизане в тежката артилерия) Романтична вечеря на свещи в луксозен ресторант и завършек с ефектен десерт, в който да се крие избраният от Вас подарък.

сребърно колие - ключе

№7 – Почивка за двама в уютен спа курорт със специално подбрана програма за влюбени по случай празника на Свети Валентин – тук разнообразието е огромно, препоръчваме дори сайтовете за ваучери за почивки, с които бихте могли на доста разумна цена да прекарате невероятно романтичен уикенд.

№8 – Изненада за любимата с нает аниматор Купидон или Валентинка – малко скъпо удоволствие, но, ако предварително сте заделили бюджет за празника, може да изненадате дамата на мечтите си с букет цветя и подарък, романтично поднесени от съответния нает аниматор.

№9 – Множество малки подаръчета, водещи до голямото съкровище – направете мини игра, в която Вашата любима да е главна героиня. 

Начертайте карта със скритите съкровища и до всяко малко подаръче сложете бележка с любовен цитат за по-голямо внушение. 

Гарантираме пълен успех на мисията, ако жената до Вас е с любознателен и творчески настроен характер.

№10 – За по-смелите господа предлагаме „Елементът на изненадата“ – оставете подаръка на предното стъкло на автомобила ѝ или на седалката, ако имате достъп до ключовете ѝ. 

Златно колие - Амулет на любовта

Скрийте го зад машината ѝ за кафе или го оставете на възглавницата до нея преди да се е събудила. 

Със сигурност ефектът ще е поразителен, поради елиминирания елемент на очакването.

Да – начинът на поднасяне на подаръка безспорно е от изключителна важност. 

Но това, което наистина ще засили ефекта, драги господа, е думите и жестовете, които ще използвате. 

Не забравяйте нежната прегръдка и страстната целувка. 

Думите: „Обичам те“ не биха били достатъчни без физически контакт и проява на нежност. 

Няма жена, която да не жадува за любов като в романтичен роман или разтърсващ любовен филм. 

А всичко е във Вашите ръце – накарайте любимата Ви да изтръпне и да запомни усилията и вниманието, които сте вложили в подготовката за празника. 

Затова и екипът на BirSé би желал да Ви помогне с невероятните колекции от бижута, които биха били по джоба на всеки мъж. 

С удоволствие бихме били част от незабравимия Ви празник и бихме направили всичко възможно, за да Ви помогнем в това да направите жената до себе си щастлива, желана и обичана.