Monthly Archives: Март 2016

 1. Правила при съчетаването на аксесоарите

  Правила при съчетаването на аксесоарите

  Бижутата и аксесоарите са завършващия, финален щрих на всяка визия и всеки тоалет. Именно затова при съчетаването им трябва да се спазват някои основни правила, за да се избегне ефектът на „коледната елха“. 

  В зависимост от смяната на сезоните и промяната в модните тенденции, съчетанието на различните аксесоари също се променя. Освен в крак с модата, бижутата трябва да бъдат изключително съобразени и с тоалета и повода, за които са избрани. Никога не комбинирайте изискани и елегантни бижута със спортни тоалети, анцузи и маратонки!!!

  Комбиниране и съчетание на пръстените:
  Пръстените са едни от най-коварните аксесоари, поради голямата вероятност от прекаляване с присъствието им като част от цялостната визия. Не е препоръчително да носите повече от три пръстена, особено ако са от по-масивните изработки. Освен че не е

  Прочети още...
 2. Пазаруване в онлайн магазин – плюсове и минуси

  Пазаруване в онлайн магазин – плюсове и минуси

  Развитието на обществото, науката и технологиите през годините, е създало нашия съвременен свят на комфорта и удобствата. Сякаш, всяко ново-появило се изобретение или услуга, се прилага в услужливост на човека и забързаното му ежедневие. Всички типични човешки дейности биват улеснявани от напредващите научни и технологични средства. Така например, висенето на опашка в банката се замества с онлайн банкирането, а безцелното разхождане от щанд на щанд в магазина – с уютно сърфиране в нета. Както и всяко нещо на този свят, обаче, пазаруването онлайн има своите плюсове и минуси. Оставяме на Вас да прецените коя от двете категории има по-голяма тежест.

  Предимства на онлайн пазаруването:

  • Комфорт и спокойствие – нищо не може да замести уюта на собствения Ви
  Прочети още...
Posts loader