Астрология

 1. Скъпоценен камък според зодията – част 1

  Скъпоценен камък според зодията – част 1

  При раждането на всеки човек разположението на планетите и звездите представляват неговия натален хороскоп. Астрологията е наука, която изучава това разположение и как то влияе върху човешкото поведение, характер и съдба.

  Всяка от дванадесетте зодии има собствени характеристики и символи, с които можете да засилите качествата на съзнанието си, да подчертаете силните си страни и да надмогнете слабостите си, отредени от зодиакалния Ви хороскоп.

  Овен (21 март – 20 април)
  Овните са дейни, темпераментни и креативни. Те обичат силата, умствените дейности и отговорността. Техният елемент е огън, цветовете им са червено и златисто, а щастливите числа 1, 4, 7 и 9. Силните страни на овните са сигурността, творческото мислене, увереността и вярата. За да засилите тези страни на Вашата личност, ако сте зодия овен, се нуж

  Прочети още...
 2. Скъпоценен камък според зодията – част 2

  Скъпоценен камък според зодията – част 2

  В първата част на статията Ви запознахме с първите 4 зодиакални знаци, основните им характеристики и скъпоценните камъни, които трябва да носят, за да засилят силните страни на характера си.

  Всеки камък има свое енергийно поле и влияе различно върху свойствата на човешката душевност според положението на планетите и звездите. Всичко това се дължи на магнитните полета на Земята и Слънцето и тяхното взаимодействие с магнитните полета на останалите планети.

  Лъв(23 юли – 23 август)
  Лъвовете са силни личности с интерес към властта, честта, разкоша и лукса. Те са справедливи, автори

  Прочети още...
Posts loader