Меню
Logo
Birse.bg
>
Доставка

Всички продукти на BirSé се доставят благодарение на куриерска фирма Еконт Експрес.

Доставката се извършва на територията на Република България. При изрично договаряне на условията, доставяме и в други държави.

Срокът за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от това дали ще има нужда от корекции. На пример, за да се пригоди един пръстен по вашия размер, ние трябва да го дадем на майстор (като поправката е за наша сметка), той да извърши поправката, след което ние Ви го изпращаме. Максималния срок за доставка е 3 работни дни, като ние ще Ви информираме за деня на доставката.

Срокът за доставка при плащания, извършени с кредитна/дебитна карта, също може да се удължи до получаване на потвърждение от ePay.bg, относно автентичността на заплащането. Проверката обикновено отнема не повече от 3 работни дни. Всяко плащане, засечено от фалшива карта, се сторнира и данните на лицето се предават на съответните органи на реда за разследване.

Всички доставки се извършват до адрес на получателя. Клиенти, поръчали и платили с карта или по банков път имат право на получаване от офис на Еконт.

Цената за доставка до посочения от Вас адрес се извършва на цена от 5.90 лв с ДДС. Цената за доставка е фиксирана, независимо от адреса за доставка

При поръчки над 200 лева доставката е безплатна!

Доставки до личен адрес в почивни дни се заплащат с 5,90 лв., независимо от стойността на поръчката.

Абонирайте се за нашия e-mail бюлетин и научавайте първи за нашите промоции!