Комплекти с естествени камъни

Преглед като Табличен изглед Списък

14 Items

Desc
на страница
 1. Сияен и Нежен Сребърен Комплект с Естествен Син Топаз
  Естествени камъни
  Сребърен комплект - Естествен син топаз
  89,00 лв.
  Този продукт е изчерпан. За специална поръчка, моля обадете се на тел 0885 09 00 10
 2. Ефектен Сребърен Комплект от Три Части с Цитрин
  Естествени камъни
  Сребърен комплект - Цитрин
  89,00 лв.
  Този продукт е изчерпан. За специална поръчка, моля обадете се на тел 0885 09 00 10
 3. Сияен Сребърен Комплект от Три Части с Естествен Аметист
  Естествени камъни
  Сребърен комплект - Естествен аметист
  89,00 лв.
  Този продукт е изчерпан. За специална поръчка, моля обадете се на тел 0885 09 00 10
Преглед като Табличен изглед Списък

14 Items

Desc
на страница

Комплекти естествени камъни

 

 

 

Комплекти естествени камъни – преимущества от закупуването им

 Комплекти от естествени камъни 1 - зелен

Все повече хора през последните години залагат на комплекти естествени камъни, когато искат да закупят наистина специален и запомнящ се подарък на своя любим човек. Това наистина е един отличен подарък, независимо дали става въпрос за специален повод или просто за желание да покажете на съответния човек колко много го обичате и цените. Предлаганите на пазара комплекти естествени камъни ви предлагат редица преимущества пред останалите често срещани опции за подаръци. Ето какви точно преимущества имаме предвид:

 

 1. Комплекти естествени камъни: Перфектното съчетание от бижута – насочвайки се към комплекти естествени камъни, вие ще имате възможност да осигурите на своя любим човек перфектното съчетание от бижута. Обикновено във въпросните комплекти естествени камъни се съдържат обици, медальон и гривна. По този начин получателят на подаръка ще има на разположение няколко различни видове бижута и ще може да си избира кои от тях да носи, в зависимост от случая и обстановката.
 2. Комплекти естествени камъни: Подарък за специални поводи – залагането на комплекти естествени камъни ще ви свърши отлична работа при специални поводи, като например годеж, юбилей от сватба или рожден ден. Естествените камъни са подарък, който по принцип се харесва на дамите и им носи много радост и положителни емоции. А когато кавалерите подберат правилните комплекти естествени камъни, отговарящи на вкусовете и предпочитанията на половинките им, несъмнено личният празник ще стане още по-хубав и запомнящ се и за двамата.
 3. Комплекти естествени камъни: Стил и престиж – естествените камъни винаги са се смятали за белег за класа и стил, за знак за принадлежност на даден човек към избрана и привилегирована група от обществото. В този смисъл можете да бъдете сигурни, че всички жени биха се почувствали специални, ако получат от половинките си комплекти естествени камъни. И не просто ще се почувстват специални, а ще ги носят с гордост и удоволствие по време на приятелски събирания и обществени събития.
 4. Комплекти естествени камъни: Изгодни цени – закупуването на комплекти естествени камъни ще ви излезе доста по-изгодно от финансова гледна точка, отколкото да вземате поотделно съдържащите се в тях бижута. Причината за това е свързана с отстъпките, правени от производители и търговци при осъществяване на пакетни продажби. Така че залагането на комплекти естествени камъни несъмнено е най-добрият начин да получите оптимално съотношение между качество и цена, що се отнася до бижутерския сектор.

 

Комплекти естествени камъни – какви видове естествени камъни можете да откриете в birse.bg?  

 Комплекти от естествени камъни 2 - син

Електронен магазин birse.bg ви предлага няколко основни вида комплекти естествени камъни. Тези комплекти се различават най-вече по естествените камъни, които се съдържат в тях. Вижте какви опции за избор имате по отношение на споменатия аспект:

 

-       комплекти естествени камъни: син топаз – предлагаме ви първокласни комплекти естествени камъни със син топаз. Елегантният син цвят на този камък го прави перфектен избор за обици и медальони. Смята се, че синият топаз има редица полезни свойства за човешкото здраве и кондиция – от укрепване на имунната система до ограничаване на проблемите и дискомфорта в гръбначния стълб.

-       комплекти естествени камъни: перидот – можете също така да се насочите към комплекти естествени камъни, съдържащи изящен зелен перидот. Този естествен камък оказва положително въздействие по отношение намаляване на стреса, регенерация на тъканите и цялостно пречистване на човешкия организъм.

-       комплекти естествени камъни: гранат – комплекти естествени камъни с гранат също са доста популярен избор напоследък. Гранатът може да има кафяв или червеникав цвят. Сред полезните му свойства за човека спадат подпомагане регенерирането на тъканите, нормалното храносмилане и противодействие на кожните заболявания.

-       комплекти естествени камъни: аметист – никак не е лоша идея да заложите и на компекти естествени камъни с аметист. Този лилав камък е символ на дързостта, привлекателността и топлината. Смята се, че успешно пречиства ума от негативните мисли и стимулира продуктивността в работното ежедневие.

-       комплекти естествени камъни: цитрин – доста разпространени са комплекти естествени камъни с цитрин. На цвят този камък е жълт или оранжев. Полезен е за стимулиране храносмилането и детоксикацията на човешкия организъм, както и за поддържане на зрителните способности в отлично състояние. 

 

 

Защо да закупите комплекти естествени камъни от birse.bg?

 Комплекти от естествени камъни 3 - лилаво

Комплекти естествени камъни от birse.bg: Най-високо качество – предлаганите в електронен магазин birse.bg комплекти естествени камъни съдържат естествени камъни от най-високо качество. Качество, удостоверено благодарение на сертификат, с който върви всеки един наш артикул. Можете да бъдете сигурни, че посредством закупуването на комплекти естествени камъни от birse.bg гарантирате на своите любими хора изящни бижута с максимално прецизна изработка, които ще се съхранят в отлично състояние за дълъг период от време.

 

Комплекти естествени камъни от birse.bg: Постоянни промоции – освен отстъпките за пакетна покупка, които се получават стандартно при закупуване на комплекти естествени камъни, ние ви предлагаме и още едно съществено преимущество по отношение на ценовия аспект. Става въпрос за редовните промоции на определени артикули, които се предлагат в електронен магазин birse.bg, в това число и от категория „Комплекти естествени камъни“. Препоръчваме ви да следите тези специални оферти на страницата ни „Промоции“, за да можете своевременно да се възползвате от тях.

 

Комплекти естествени камъни от birse.bg: Богат опит в бижутерския сектор -  зад електронен магазин birse.bg стои фирма МС-93 ЕООД, изградена от екип с 28-годишен опит в бижутерския сектор. Този опит ни дава възможност да разбираме добре нуждите на клиентите и да ги насочваме към най-подходящите за тях артикули. Достатъчно е само да ни разкажете за изискванията и предпочитанията на вас или вашия любим човек и ще ви насочим към верния избор, удовлетворяващ въпросните изисквания и предпочитания.

 

Комплекти естествени камъни от birse.bg: Допълнителни екстри – допълнителните екстри, които предлагаме, са още едно преимущество за клиента от пазаруването в електронен магазин birse.bg. Всички поръчани от нас комплекти естествени камъни пристигат при клиента в специална опаковка, правеща ги напълно готови за подаряване. Ако пък имате някакви специфични изисквания по отношение на бижутата и искате да направите индивидуална поръчка, свържете се с нашия екип, за да обсъдим потенциалните опции. 

Комплекти естествени камъни – преимущества от закупуването им

Комплекти естествени камъни – какви видове естествени камъни можете да откриете в birse.bg?

Защо да закупите комплекти естествени камъни от birse.bg?

Повече