Меню
Logo
Birse.bg
>
Моят Абитуриентски Бал с BirSé!

"Моят абитуриентски бал с BirSé и Albumi.te" е най-амбициозната инициатива, която сме предприемали. След месеци усърден труд, дълги преговори и внимателна подготовка, изтеглихме печелившите. Всеки един от тях прие пълния пакет от награди, който включваше возене с луксозна кола, ваучер за бижута от BirSé и професионална фотосесия. Петте абитуриентки успяха да върнат целия ни екип към безгрижните моменти от завършването, за това с тяхно разрешение, Ви представяме късметлийките от випуск 2017 г. и им пожелаваме на добър час!

1. Теодора Р. с бална дата 24.05.
Първата ни абитуриентка, беше придружена от своя кавалер Иван. Красивата двойка бяха неразделни през целия бал и им пожелаваме да се обичат още дълги години (#ITMTeam)





Ето и видеото им, заснето с дрон.




2. Елена О. с бална дата 26.05
Чаровната Ели избра да бъде придружена от своята най-добра приятелка Бети. Превъзходните им тоалети бяха допълнени с бляскави бижута от BirSé. На добър час! 

Вижте и видеото, заснето специално за Ели:


3. Анастасия Б. с бална дата 28.05
Стейси е третата абитуриентка, която изтеглихме от томболата. Докато се забавлява на бала си тя беше неотразима със своите бижута. Заедно с 
приятелките си бяха заедно през цялото време на тържеството.


Преживейте нейните незбравими моменти, като изгледате видеото, заснето за нея:

4. Божана С. с бална дата 29.05

Божана беше четвъртата участничка, която беше изтеглена от томболата ни. Тя беше придружена от своя кавалер Иво и близначката си Ния. И тримата се забелязваха от далече с новите си бляскави бижута.



Ето и тяхното видео:


5. Анелия С. с бална дата 30.05
Анелия беше с последната бална дата. Съпътствахме я от дома ѝ, през Историческия музей до балната ѝ зала в столичен хотел, докато елегантно носеше сребърно колие и сребърни обеци от BirSé. Изключително лъчезарна и усмихната, Нели постави край на таз годишния абитуриентски сезон.




Абонирайте се за нашия e-mail бюлетин и научавайте първи за нашите промоции!