Меню
Logo
Birse.bg
>
Начини на плащане

Наложен платеж
Наложеният платеж представлява плащане на куриера в брой на посочения от вас адрес. Желателно е обаче, преди да платите, да отворите пратката и да се уверите, че продуктът отговаря на това, което сте поръчали. Също така Ви съветваме да проверите дали бижуто е счупено или повредено. В случай, че е счупено или повредено, се съставя протокол заедно с куриера.

При избор на този вид разплащане, системата автоматично ще Ви пренасочи към страница на Borica. Там Ви се предоставя възможността да изберете типа на картата, с която желаете да се издължите и въвеждате нужните данни.


Плащане с кредитни и дебитни карти
Срокът за доставка при плащания, извършени с кредитна/дебитна карта, също може да се удължи до получаване на потвърждение от ePay.bg, относно автентичността на заплащането. Проверката обикновено отнема не повече от 3 работни дни. Всяко плащане, засечено от фалшива карта, се сторнира и данните на посоченото при поръчка лице се предават на съответните органи на реда за бъдещо разследване.

EasyPay
При избиране на разплащане с EasyPay, системата ще Ви генерира уникален код. Единственото, което трябва да направите е да предоставите кода на офис на EasyPay, заедно с дължимата сума.

ePay.bg
Когато изберете този метод на плащане системата ще Ви прехвърли в сайта на ePay.bg.При този вид разплащане имате няколко възможности за транзакция: чрез микросметка от вашия профил в ePay.bg или ваша кредитна или дебитна карта, издадена от банките, с които сътрудничи ePay. Избирате как да платите, попълвате данните на вашия профил и това е всичко. Ако все още имате въпроси, моля посетете https://www.epay.bg .

Банков превод
Първата стъпка при този вид разплащане е да се уверите, че продуктът, който искате, го има в наличност. За това, в момента, в който получим вашата поръчка, ще ви увдомим, дали е под ръка. Учтиво Ви молим да НЕ ИЗВЪРШВАТЕ никакви транзакции по банков път преди да Ви дадем сигнал.

След като ви потвърдим, ще очакваме вашия превод на:

Прокредит Банк, клон София Раковски

IBAN: BG97PRCB92301031507415

BIC: PRCBBGSF

Титуляр на сметка: МС-93 ЕООД

ВНИМАНИЕ!!! Срокът за доставка започва да тече, след като имаме постъпила точна сума в сметката.

Абонирайте се за нашия e-mail бюлетин и научавайте първи за нашите промоции!