Меню
Logo
Birse.bg
>
Политика за замяна и за връщане
  • Понякога в старанието си да зарадваме любим човек се чудим, дали подаръкът ще е му допадне. За това създадохме възможност всяко бижу да може да бъде заменено за друго за същата или по-висока цена. Ако се замени за бижу на по-ниска стойност, разликата се възстановява по банков път. Това може да се извърши както онлайн, така и във физическия ни магазин на ул. Граф Игнатиев 26 или ул. Граф Игнатиев 53. Не забравяйте да поставите сертификата за качество и касовата бележка, когато подменяме бижуто! Единственото условие е бижуто да не е било носено. Доставката се заплаща допълнително от клиента.

  • В краен случай, имате правото да върнете продукта, като Ви възстановим цялата сума от покупката. Въпреки че се случва изключително рядко и всичкиклиенти твърдят, че бижутата ни на живо са още по-прелестни, ние сме длъжни да Ви уведомим, че разходиде по транспорт при връщане се заплащат от клиента. Адресът за връщане е гр. София, ул. Граф Игнатиев 26. Това може да се извърши в рамките на 14 дни след получаване на бижуто, като заплатената от Вас сума ще бъде възстановена в 14 дневен срок след получаване на пратката обратно. Плащанията, направени с наложен платеж и банков превод и ще бъдат възстановено по банков път, като препоръчваме да ни посочите данни на банкова сметка в пратката, която връщате. Плащанята, направени с кредитни/дебитни карти се сторнират по обратен път и се възстановяват в сметката на картата, с която сте платили. 

    За алтернативно решаване на спорове, можете да откриете още информация можете да откриете на следните линкове: https://www.kzp.bg/pomiritelna-komisiya/posrednichestvo и https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=BG

    Тук можете да открите и стандартен формуляр за упражняване правото на отказ при онлайн покупки: https://www.kzp.bg/standarten-formulyar-za-uprazhnyavane-pravo-na-otkaz-pri-online-pokupki

  • Имате право да подадете рекламация за всяко от бижутата. Основателните рекламации се уважават както следва: Златните бижута биват отремонтирани, ако това е възможно или биват заменяни с ново, ако бижуто не позволява отремонтиране. Всяка щета, нанесена в следствие на външна намеса (удар, натиск, осукване, огъване и др.) рекламациата няма да бъде уважена от МС-93 Еоод, тъй като не носим гаранционна отговорност за експлоатационни повреди.

  • Бижутата направени по специално изискване на клиента не могат да бъдат върнати или заменени, освен в случай, че продуктът до голяма ствпен не отговаря  изискванията на клиента. По поръчка изработваме по посочена снимка от клиента, като сходството на бижуто и снимката е до 95%. Гравирани бижута, коригирани размери на пръстени, дължини на синджири или колиета също приспадат към групата на бижутата, изработени по изисквания на клиента и също не могат да бъдат заменени или върнати за възстановяване на заплатената сума.

  • Условията за изпращане и връщане важат за всички поръчки направени през сайта, социални мрежи, телефон или по чат. В случай, че няма конкретна кореспонденция с изрично уточнен модел чрез каталожен номер или ясна снимка, клиентът е приел пратката (след тест и преглед с куриер) и в последствие желае да бъде върната или заменена с друг артикул, доставката остава за негова сметка.


Държим на Вашето мнение и удовлетворение, за това се свържете с нас на телефон 0885099010, за да уточним всички детайли, независимо какъв е поводът на Вашето притеснение! 

  • Сертификат за качество и произход

  • Право на преглед и тест при доставка

  • Право на връщане в 14 дневен срок

Абонирайте се за нашия e-mail бюлетин и научавайте първи за нашите промоции!