Политика за замяна и за връщане

Понякога в старанието си да зарадваме любим човек се чудим, дали подаръкът ще е му допадне. За това създадохме възможност всяко бижу да може да бъде заменено за друго за същата или по-висока цена. Това може да се извърши както онлайн, така и във физическия ни магазин на ул. Граф Игнатиев 26. Не забравяйте да поставите сертификата за качество и касовата бележка, когато подменяме бижуто! Единственото условие е бижуто да не е било носено.


В краен случай, имате правото да върнете продукта, като Ви възстановим цялата сума от покупката. Въпреки че се случва изключително рядко и всички клиенти твърдят, че бижутата ни на живо са още по-прелестни, ние сме длъжни да Ви уведомим, че разходиде по транспорт при връщане се заплащат от клиента. Това може да се извърши в рамките на 14 дни след получаване на бижуто.

Държим на Вашето мнение и удовлетворение, за това се свържете с нас на телефон (02) 981 69 79, за да уточним всички детайли, независимо какъв е поводът на Вашето притеснение!   • Сертификат за качество и произход

  • Право на преглед и тест при доставка

  • Право на връщане в 14 дневен срок