Меню
Logo
Birse.bg
>
Социална отговорност

BirSé е малка фирма с голямо сърце! Ние се стремим не само да радваме Вас - клиентите, които сте ни се доверили, но и тези хора и животнки, които имат нужда от нашата подкрепа. Затова при всяка новопоявила се възможност даваме всичко по силите си, за да допринесем към обществото и благосъстоятелния призив за помощ. На тази страница ще можете да следите последните ни кампании, насочени към социалната ни отговорност.


Котаракът Неро (07.17)

Последният случай, с който екипът ни се сблъска, е бездомно котенце с напреднала херпесвирусна инфекция. В началото на юни месец 2017 г. котаракът беше намерен на възраст от около 2 месеца и веднага беше подложен на лечение. В продължение на цял един месец Неро вече показва и значителни подобрения на състоянието си, но все още не е ясно дали ще прогледне напълно с дясното си око. Продължаваме да търсим постоянен дом. Неро ще Ви бъде много благодарен и вечно верен, ако бъдете неговия постоянен стопанин! 

09.2017 - Котаракът вече си има нов и любящ дом. Благодарим Ви за съдействието!

Алабайката Миръкл (03.17)

През месец март 2017 г., собственикът на фирмата ни се сблъска с много тежък случай с току-що родила алабайка. Кучето имаше тежък кръвоизлив и разкъсвания в областта на нежните органи. Със съдействието на дамата, която беше открила пострадалото животинче, то беше откарано до ветеринарна клиника. Според ветеринарите оцеляването на кучето е било по чудо, затова го кръстихме Миръкъл. Открихме дом на Миръкъл толкова бързо, че нямаше нито време за разлепяне на обяви, нито такова за документиране на случая. Сега тя си има топъл дом с още 4 други себеподобни другарчета.Коледна Благотворителна Кампания: Радост и Теди (12.15)

Коледната ни благотворителна кампания през 2015 г. беше първата документирана кауза, с която се заехме. Радост и Теди са брат и сестра, страдащи от ДЦП. С годините в състоянието им е имало леко подобрение, но децата продължаваха да растат. Затова семейството отчаяно се нуждаеше от рампа, която да им позволява изкачването на стълбите в жилищния им блок. След седмици усърден труд, успяхме да съберем достатъчно средства, за да купим ескалатор за стълби, който да улесни ежедневните препядствия на семейството. Целият процес беше заснет и можете да откриете още инфомация на този линк: https://www.birse.bg/blog/коледна-благотворителна-кампания-да-помогнем-на-радост-и-теди.html

Абонирайте се за нашия e-mail бюлетин и научавайте първи за нашите промоции!