Меню
Logo
Birse.bg
>
Сребро на едро

Скъпи, колеги,


С радост Ви споделяме, че BirSé вече предлага всичките си нови сребърни бижута и на едро. Благодарение на дългогодишния опит в бижутерския сектор, смеем да твърдим, че знаем какво се търси от клиентите и бързо се адаптираме към новите трендове.

Плюсовете на сътрудничество с нас:

- Работим само с 1 представител в малките градове и максимум 2 фирми в по-големите градове. Така клиентите могат да открият уникални изделия само при Вас и никъде при конкуренцията. Също предотвратяваме ценова война между колеги в един район.
- Даваме гаранция - всяко бижу с фабричен дефект се подменя с ново.
- Може да замените стари изделия, които не са продадени с нови - връщате непродадена стока за дадена сума и получавате от новите модели на същата стойност.
- Специализираните сертификати за естествените камъни могат да се изработят с Вашето лого на тях.
- Партнираме с големи производства в Далечния изток, като голяма част от моделите са преработени специално по наши изисквания. Така избягваме дублиране на моделите ни с други представители в бранша.
- Издаваме фактрури на всички поръчки, като всяко е маркирано с държавния стандарт.
- Предоставяме връзка до всички снимкови материали, които виждате в сайта и социалните мрежи + съдействаме с маркетинга в социалните мрежи.
- Идваме до Вас, за да изберете бижутата на живо. Всички поръчки са със стокова разписка, по която може да се поръча повторно всяко изделие, което е изчерпано. Така Ви спестяваме време и ресурси за пътуване.
- На всеки 3-6 месеца предлагаме ново зареждане.

Включете се в нашата партньорска мрежа: https://www.birse.bg/partners



Абонирайте се за нашия e-mail бюлетин и научавайте първи за нашите промоции!