Сребърни бижута

Пазаруване по
Опции за пазаруване
Камък
Модел на Кръст
Преглед като Табличен изглед Списък

Продукти 1-16 от 1956

Desc
на страница
 1. Сребърен кръст
  Сребърен кръст
  12,00 лв.
  Този продукт е изчерпан. За специална поръчка, моля обадете се на тел 0885 09 00 10
 2. Сребърен кръст
  Сребърен кръст
  13,00 лв.
  Този продукт е изчерпан. За специална поръчка, моля обадете се на тел 0885 09 00 10
Преглед като Табличен изглед Списък

Продукти 1-16 от 1956

Desc
на страница

Сребърни бижута


Среброто
- Неговият изтънчен дизайн и студен цвят стоят изключително елегантно на всяка визия, а достъпните му цени го правят още по-търсено.

От далечни времена хората по цял свят са ценили статута на сребърните бижута. 

Самото сребро, чието приложение виждаме в сребърната бижутерия, може да се намери под формата на сребърни пръстени, сребърни обеци, висулки, колиета и всякакви други сребърни бижута. 

В най-чистата си форма среброто е меко и деликатно. Чрез облагородяването на среброто с процент други метали, но се затвърдява повече. От това и от това зависи дали сребърните бижута ще бъдат задълго здрави. Сребро проба 925 или още наричано „стерлингово сребро“ е най-често срещаното при сребърните бижута. Обозначението "925" всъщност показва каква е концентрацията на сребро в изделието. Това означава, че съдържанието на чистото сребро в сплавта е 92.5%, а останалите 7.5% са други метали, като най-често в сребърните бижута се използва мед.

Родираните сребърни бижута

В бижутерийната индустрия благородните метали могат да се покрият с Родий с цел да се изключи процесът на окисляване. По този начин сребърните бижута, изработени от класическо или цветно сребро, няма да потъмнеят с времето. Също така Родият защитава повърхностния слой на аксесоара от издраскване и нараняване и притежава и хипоалергенни свойства, които предпазват кожата от алергични реакции или нежелани обриви по кожата. Това се наблюдава най-вече при малките деца.

Различните модели сребърни бижута

Дизайнът на сребърните бижута е сравнително по-разнообразен от този на златото. Повечето бижутери дизайнери днес имат опит със среброто, не заради неговата сравнително по-ниска цена. Това, което се явява предимство всъщност е гъвкавостта му. Дизайнът на сребърни бижута се мени ежегодно. Нови модели и тенденции излизат дори на модните подиуми. Стерлинговото сребро е основата на дизайнерските сребърни бижута. Сребърните бижута са изключително разпространени на пазара и включват огромно изобилие от различни модели. Те могат да бъдат както нежни и фини, така и по-масивни и ефектни. При нас може да намерите голямо разнообразие от родирани сребърни бижута както за мъжете, така и за дамите. Богати колекции от сребърни синджири и колиета, гривни, пръстени, обеци, както и детски сребърни бижута. 

Сребърни бижута за подарък

Сребърните бижута са изключително добър избор за подарък за дамите. Ние от Бирсе предлагаме различни модели сребърни бижута като сребърни гривни с червен конец, допълнени от фини сребърни елементи, както и уникални сребърни пръстени с циркони или с класически дизайн. А за любителите на по-сияйните и екстравагантни бижута, можем да предложим уникални сребърни бижута с естествени камъни. 

Сребърни бижута с естествени камъни за подарък

Birse.bg е един от главните вносители на сребърни бижута с естествени камъни и единствените в България, които предлагат специални персонализирани сертификати за всяко бижу с естествени камъни. За специални поводи препоръчваме нашите авторски предложения сребърни бижута с естествени камъни. Богато разнообразие на бижута с естествен сапфир, естествен рубин, бижута с естествен изумруд, аметист и тн. Заедно с тях предлагаме и персонализирани сертификати като най-добър начин да покажете своето отношение. При покупката на всяко едно от сребърните бижута с естествени камъни, които можете да откриете при нас, издаваме сертификат, на който можете да изразите послание, мнение, инициали, дата или каквото ви харесва. Това важи както за сребърните бижута, така и за покупка на златни. Попитайте на място в магазина. Огромната ни колекция от сребро с естествени камъни може да намерите на сайта ни или в двата ни физически магазина.

Символичните сребърни бижута

За традиционалистите предлагаме и сребърни гривни със символичния червен конец. Едно от ефектните сребърни бижута, които съчетават традицията с модерна визия. От дълги години се знае, че едно от сребърните бижута – гривната с червен конец предпазва от уроки и се носи за късмет. Преплетена с нежните сребърни елементи в различни форми, тези сребърни бижута стават още по-неустоими.

Сребърните гривни за онези сребърни бижута, които отскоро са познати и в модните тенденции. Особено модерно е наслагването на много различни сребърни бижута на една ръка. Днес изработването и предлагането на гривни с червен конец е доста популярно и можете да намерите червен конец, в съчетание с различни сребърни бижута и форми. Ние ви предлагаме разнообразна гама от гривни с червен конец, като най-търсени са тези със сребърно сърце, безкрайност, кръстче или с детелина. Гривните с червен конец са един страхотен избор, който вплита старите традиции с модерното съвремие със стилна визия и красив дизайн. Ако изберете да вземете за вас или ваш близък едно от символичните сребърни бижута с червен конец, е хубаво да знаете, че още от преди години се смята, че червеният конец се слага винаги на лявата ръка. Това е така, защото предците ни са е смятали, че лошото винаги идва от ляво, а и там е по-близо до сърцето.

Сребърните бижута в ежедневнието

Сребърните бижута се носят често и по-лесно се съчетават с ежедневно или официално облекло. Това прави сребърните бижута изключително подходящи за всекидневието и те лесно се комбинират с всяка визия и тоалет. Често те се превръщат в ежедневни аксесоари, които рядко сваляме или заменяме. Такъв тип например са уникалните ни сребърни колиета, които може да намерите както в розово сребро, така и в класическо сребро. Те са символични, нежни, с различни красиви форми, а дори и букви. Лесно могат да се съчетаят и с меки сребърни бижута като гривни или обеци от същия модел и да направите елегантен и стилен сребърен комплект. Затова сребърните бижута и често се надират повърхностно, което означава, че те биха могли да бъдат периодично полирани от специалисти бижутери. Но внимавайте, ако се прекали с полирането, някои сребърни бижута се повреждат трайно и необратимо.

Повече