Сребърни колиета

Пазаруване по
Опции за пазаруване
Покритие
Преглед като Табличен изглед Списък

Продукти 1-16 от 519

Desc
на страница
 1. Сребърно колие - Ангелски крила
  Нов
  Сребърно колие - Ангелски крила
  39,00 лв.
  Този продукт е изчерпан. За специална поръчка, моля обадете се на тел 0885 09 00 10
 2. Сребърно колие - Ключ за Сърцето Ми
  Нов
  Сребърно колие - Ключ за Сърцето Ми
  39,00 лв.
  Този продукт е изчерпан. За специална поръчка, моля обадете се на тел 0885 09 00 10
Преглед като Табличен изглед Списък

Продукти 1-16 от 519

Desc
на страница

Сребърни колиета

Сребърните колиета винаги са били едно уникално бижу. Те могат да съпътстват дамите както ежедневен аксесоар, който непрекъснато да краси всекидневния им вид. Съвсем обичайно, те могат и да допълват визията Ви и при по-специални случаи. Това се дължи на изключително голямото разнообразие от сребърни колиета. 

Сребърно колие

Сребърни висулки в ежедневието 

Много нашумял последен модерен тренд стана комбинирането на няколко различни по дължина форми сребърни колиета. По този начин се създава едно ефектно и стилно решение, което винаги грабва окото. Неслучайно, чрез подобно съчетаване на различни сребърни колиета, вие ще добиете по-атрактивен вид. Това, което ние от магазин BirSe Ви предлагаме е един доста интересен и иновативен вариант, а именно сребърните колиета с двоен синджир. Това ще рече, че два синджира с различна дължина са съчетани с една закопчалка. По този начин две сребърни колиета се комбинират в едно дръзко и модерно решение. Практичен и ефектен избор, който съчетава различни форми и наподобява именно този мода с комбиниране на сребърните колиета.

Сребърни колиета за подарък

Често сребърните колиета се избират и за подарък за специален човек. Те са подходящ и очарователен женски подарък с който никога не може да сгрешите. Ако се спрете на този практичен, но в същото време и красив подарък, ще забележите, че често сребърните колиета са с регулируем размер. Това означава, че дамата, която го носи сама ще може да избере перфектната за нея дължина и начин, по който да го сложи.

Сребърно колие

Сребърни колиета и символиката

Друг също доста разпространен факт е, че сребърните колиета са изключително символични и лични. Това се дължи на изящните елементи, които допълват и красят дамските сребърни колиета. Широко разпространена е тайнствената символика на ключа, например, или тази на дървото на живота. Тези символи освен красотата си носят и интимно послание в сребърните колиета. Например, сребърните колиета с ключ са доста желан аксесоар, който в годините набира популярност от емблематичните сребърни колиета на известната марка Tiffany & Co. От дълго време насам тези сребърни колиета не престават да са синоним на класа и изисканост. Други най-купувани и желани колиета са сребърните колиета с безкрайност или сърце. Те са вечната класика и винаги ще носят нежната символика на любовта. Един пример е, разбира се, символичната форма на сърце - символ на любовта и безкрайността. Тази форма често има романтична символика в сребърните колиета. Друг подобен символ е този на безкрайността. А комбинирайки двата символа, тяхното значение става още по-силно и интимно.

Сребърни колиета с други елементи и форми

Безброй други елементи и изящни форми съществуват при сребърните висулки в нашите колекции бижута. В магазините ни можете да намерите сребърни колиета с форми от ангел, сърце, ключе, през флорални – дървото на живота, детелинки цветенца, листа. До религиозни символи – кръстчета, ръката на Фатима и всякакви други разнообразни и стилни модели. Изработката на дамските сребърни колиета също може да е много разнообразна. Зависи от това дали предпочитате розово или класическо сребро, дали харесвате форми със или без циркони, а защо не един голям централен циркон?

Сребърно колие

Сребърни колиета с централен циркон

Безспорно едни от най-лесно съчетаемите сребърни колиета. Тези с централен циркон са един есенциален аксесоар в шкафа с бижута. Тяхно предимство е лесното съчетание с всякакъв друг тип бижута, красивото нежно излъчване и лесното комбиниране с дрехи.

Сребърни колиета с буквичка

В най-новата ни колекция ще откриете също и очарователните ни сребърни колиета с буквичка. Те са фини и ефектни, подходящи за всекидневно носене. Като основно тяхно предимство можем да посочим – личното и понякога романтично приложение. Прекрасен начин да изразите любовта си към друг, като сложите неговата буквичката и я носите винаги сребърните колиета близо до сърцето си. Друг вариант при тези сребърни колиета е да подчертаете силата на вашето име. За дамите, които избират винаги иновативното и нестандартното предлагаме и дамски сребърни колиета от родирано розово сребро. Тези сребърни колиета са изключително нежни и изтънчени с очарователен розов блясък. Още по-голям блясък при сребърните колиета носят и естествените камъни.

Сребърни колиета с естествени камъни

Едни от най-популярните подаръци за дами са част и от специалната ни селекция сребърни колиета с естествени камъни. Сребърните колиета с естествени камъни имат предимството да бъдат сияйни, наситени на цвят и много елегантни. Ако искате да допълните вашия подарък или цялостната си визия, повечето от предложенията ни с естествени камъни може да намерите в комплект със сребърни бижута като пръстени, обеци, гривни и др. от същата колекция. 

Сребърно колие с естестве изумруд

Защо да изберете сребърни колиета

Среброто е популярно поради няколко фактора – той е едновременно един от най-популярните метали за бижута, особено при сребърните колиета. На второ място идва неговият блясък, който всъщност се подрежда като най-забележителната му визуална характеристика. Трето ценно качество на сребърните колиета е удобството при носене и съчетаване с други златни или сребърни колиета. Сребърните колиета също са имат по-благоприятна цена от тази на златните. А това, което майсторите на бижута със сигурност са изпитали е че среброто провежда топлина по-добре от златото. Това прави сребърните колиета по-често срещани на пазара. Това обаче не значи непременно, че дизайнът им се повтаря – напротив. Дизайнът на сребърни колиета е един от най-разнообразните поради причината, че производителите на бижута се научават първо как да моделират сребро. След като получат безпогрешна техника за работа с този високопроводим метал, започват създаването на изящните сребърни колиета и висулки.

Повече