Сребърни пръстени

Пазаруване по
Опции за пазаруване
Покритие
Форма Висулки
Преглед като Табличен изглед Списък

Продукти 1-16 от 603

Desc
на страница
 1. Ефектен Сребърен Пръстен Естествен с Естествен Тюркоаз
  Нов
  Сребърен пръстен - Обаяние
  Специална цена 16,00 лв. Редовна цена 20,00 лв.
 2. Сребърен пръстен - Стрела
  Нов
  Сребърен пръстен - Стрела
  Специална цена 17,60 лв. Редовна цена 22,00 лв.
 3. Ефектен Сребърен Пръстен с Бляскава Перла
  Нов
  Сребърен пръстен
  Специална цена 18,40 лв. Редовна цена 23,00 лв.
 4. Сребърен пръстен
  Сребърен пръстен
  Специална цена 19,20 лв. Редовна цена 24,00 лв.
 5. Сребърен Пръстен
  Сребърен Пръстен
  Специална цена 20,00 лв. Редовна цена 25,00 лв.
 6. Сребърен Пръстен
  Сребърен Пръстен
  Специална цена 20,00 лв. Редовна цена 25,00 лв.
  Този продукт е изчерпан. За специална поръчка, моля обадете се на тел 0885 09 00 10
 7. Сребърен пръстен - Халка с Циркони
  Нов
  Сребърен пръстен - Халка с Циркони
  Специална цена 20,00 лв. Редовна цена 25,00 лв.
 8. Сребърен пръстен - Халка
  Нов
  Сребърен пръстен - Халка
  Специална цена 20,00 лв. Редовна цена 25,00 лв.
 9. Изящен Пръстен от Родирано Сребро с Две Нежни Сърчица
  Нов
  Сребърен пръстен - Две Сърца
  Специална цена 20,80 лв. Редовна цена 26,00 лв.
 10. Сребърен пръстен - Две Сърца
  Нов
  Сребърен пръстен - Две Сърца
  Специална цена 20,80 лв. Редовна цена 26,00 лв.
 11. Сребърен Пръстен - Циркони
  Сребърен Пръстен - Циркони
  Специална цена 20,80 лв. Редовна цена 26,00 лв.
  Този продукт е изчерпан. За специална поръчка, моля обадете се на тел 0885 09 00 10
 12. Сребърен Пръстен - Сърца
  Сребърен Пръстен - Сърца
  Специална цена 20,80 лв. Редовна цена 26,00 лв.
 13. Сребърен Пръстен - Безкрайност
  Сребърен Пръстен - Безкрайност
  Специална цена 20,80 лв. Редовна цена 26,00 лв.
  Този продукт е изчерпан. За специална поръчка, моля обадете се на тел 0885 09 00 10
 14. Сребърен пръстен - Нежен Циркон
  Нов
  Сребърен пръстен - Нежен Циркон
  Специална цена 20,80 лв. Редовна цена 26,00 лв.
 15. Сребърен пръстен - Фини Циркони
  Нов
  Сребърен пръстен - Фини Циркони
  Специална цена 20,80 лв. Редовна цена 26,00 лв.
Преглед като Табличен изглед Списък

Продукти 1-16 от 603

Desc
на страница

Сребърни пръстени - история

Среброто винаги е било ценен метал, още откакто е било открито около 4000 г. пр. Хр. Популярността му не е направила нищо друго, освен постоянно да нараства през вековете, тъй като притежава уникална способност да бъде в крак с актуалните модни тенденции, така изникват и любимите ни сребърни пръстени. Използването на сребро варира: от широко приложение във филми и компютри до приложение в бижутерски изделия. Познатите ни сребърни пръстени, сребърни гривни, сребърни колиета, сребърни висулки и др. са най-забележима употреба на среброто, неговата красота и привлекателност като сребърни бижута. В тази статия ще обърнем внимание най-вече на сребърните пръстени. Ето всичко, което е нужно да знаете по темата сребърни пръстени.

сребърен пръстен сърце

Сребърни пръстени и размери

Изборът на размер за пръстен е едно от най-важните неща при избирането на перфектния златен или сребърен пръстен. Някои от основните инструменти за измерване на размера за златни и сребърни пръстени в домашни условия са шублер, линийка и шивашки сантиметър.


Друго много важно нещо е да знаем, че размерите на пръстите на лявата и дясната ръка са доста различни, особено на безимените пръсти. Това създава проблем при получаването на подарък – сребърни пръстени. Най-точното и професионално измерване бихме получили в златарски магазин, където специалистите разполагат със специални инструменти и набор от измерителни устройства, които дават най-прецизни резултати. Тогава можете да сте убедени, че избраните сребърни пръстени ще бъдат по мярка. Можете да заповядате и в един от двата ни магазина в София, където ние с удоволствие ще съдействаме за измерването на Вашия размер, за да подберете Вашите златни или сребърни пръстени.


Сребърни пръстени – позиция на ръката

Петте пръста на ръката, според Хиромантията, символизират пет различни позиции на характера на човека и по-конкретно при дамите. Именно затова, съзнателното поставяне на сребърни пръстени върху даден пръст, може да разчете Вашите желания и вътрешна емоционалност.

Позиция 1 палец - символизира силата на желанието, самостоятелността, силата и волята за живот. Силните, независими и целеустремени хора избират да сложат златни или сребърни пръстени точно на този пръст. Ако търсите богато разнообразие от сребърни пръстени, то сте добре дошли при нас!


Позиция 2 показалец – носейки един или много златни или сребърни пръстени показалеца, Вие се свързвате със символизма на власт и сила. Ако търсите подходящи сребърни пръстени, включително и пръстени с камъни, посетете ни на www.birse.bg


Позиция 3 среден пръст – дамски златни или сребърни пръстени, поставени на средния пръст, се свързват с желанието на притежателя за амбициозна самореализация и социално признание. Богата гама от сребърни пръстени, които да подхождат на амбициозната Ви натура, можете да намерите при нас.


Позиция 4 безименен пръст – този пръст има доста символично и могъщо значение при носене на златни или сребърни пръстени. Именно един или повече златни или сребърни пръстени, поставени на безименния пръст се свързват със сърцето, посредством най-важната артерия в организма. Затова се смята, че той е символ на нашата душевност, чувства, обич и емоционалност. Неслучайно именно на него поставяме годежния златен или сребърен пръстен и брачната халка от злато или сребро. Нашите предложение и годежни сребърни пръстени можете да откриете на www.birse.bg.


Позиция 5 – кутре - пръстът на нашите зависимости, връзки и самооценка. Този пръст е предпочитан от хората, които смятат, че трябва да реализират себе си с помощта на другите.
Както споменахме по-горе поставяме годежния сребърен пръстен и сребърна брачна халка на безимения пръст. Изборът на сребърни пръстени за този специален повод е много важен. Или златни. При нас може да намерите голямо разнообразие от годежни сребърни пръстени, включително и пръстени с камъни. Като например сребърни пръстени за годеж с диамант и други естествени камъни, както и класически модели годежни сребърни пръстени и брачни халки. Може да прочете повече в нашия блог.

сребърен пръстен

Сребърни пръстени и естествени камъни
Ние от Бирсе можем да се похвалим с единствените по рода си сребърни пръстени с естествени камъни. Изключително ефектни и сияйни, тези дамски сребърни пръстени са подходящи за всеки един повод, а това, което ги прави още по-специални са нашите персонализирани сертификати с лично пожелание за Вас или за когото са предназначени всички сребърни пръстени. 

Говорейки за сребърни пръстени, то нека обърнем внимание на тяхната най-красива компания. Скъпоценните камъни през цялата история на човечеството, сред всички нации, са считани за един от признаците на богатство и висок социален статус. Те, както и всички сребърни пръстени са обичани от милиони хора. Кралското семейство също е ценител на сребърни пръстени с естествени камъни. Самата Кейт Мидълтън впечатли всички с прелестния си годежен сребърен пръстен (един от многото сребърни пръстени в Кралското семейство), който сияеше с очарователния тъмносин естествен сапфир, обгърнат от бляскави диаманти. Сапфирът, както и рубинът и изумрудът на Запад се смятат за скъпоценни камъни, а в списъкa на полускъпоценните камъни влизат аметист, цитрин, топаз, перидот, гранат, турмалин, лунен камък, опал и др. Всички тези естествени камъни са част от огромната ни колекция сребърни бижута и най- вече сребърни пръстени, които може да намерите и да поръчате на сайта ни или в двата ни магазина в град София. А заедно с нашите сребърни пръстени, можете да намерите в комплект сребърни обеци, сребърни колиета, сребърни висулки и гривни от сребро.

сребърен пръстен с естествени камъни

Сребърни пръстени и Бирсе

За да улесним Вашия избор, Ви предлагаме богата гама от превъзходни регулируеми сребърни пръстени с много налични размери. Тъй като са отворени в долната част тези дамски сребърни пръстени пасват идеално на всеки пръст. Това ги прави и изключително подходящи за подарък. С тях няма да Ви се налага да се откажете от Вашия желан избор измежду един – два сребърни пръстени с камъни или изчистен пръстен от сребро само заради неточност в размера.

сребърен пръстен с естествен танзанит

Повече