Меню
Logo
Начало
>
Блог
>
Дамски гривни за подарък - перфектен избор за предстоящите празници

Дамски гривни за подарък - перфектен избор за предстоящите празници

Публикувано: 01.03.2023
Дамски гривни за подарък 1 - цена
Разгледайте дамски гривни за подарък



Последният месец от годината е изпълнен със страхотни празници и вълшебно настроение. Сигурни сме, че и вие като нас нямате търпение за Коледа, затова преминаваме направо към частта с подаръците. Ако все още не сте избрали такъв, то тогава заложете на дамските гривни за подарък. Изпълнени със символика и предлагащи наистина впечатляващи модели, дамските гривни за подарък са идеалното решение за предстоящите празници.

Заповядайте на BirSe.bg и изберете сред огромното ни разнообразие от дамски гривни. За подарък за предстоящите празници нашият съвет е да се доверите на моделите от злато.


Защо да заложите точно на дамските гривни за подарък


Както споменахме, тези бижута са изпълнени със символика и изящество, независимо дали става дума за златни или сребърни дамски гривни. За подарък преди благородния метал и модела предимство винаги има символиката. Придържайки се към нея, по-лесно ще откриете точната от всички предлагани дамски гривни. За подарък, можете да заложите както на символиката на метала - злато или сребро, така и на скъпоценните и полускъпоценните камъни, украсяващи дамските гривни. За подарък добра идея е и изборът на гривни с камък според зодията.

Едно от най-ценните предимства на този вид бижута е размерът на дамските гривни. За подарък, освен ако не сте напълно сигурни, най-добре е да заложите на накити без конкретен размер, за разлика от пръстените например.

Можем още дълго да изброяваме защо да заложите точно на дамските гривни за подарък, но това ще бъде в някоя от следващите ни статии. Сега имайки предвид оставащите дни до празника на любовта или Деня на жената, е по-добре да обърнем внимание на начина, по който да изберем този прекрасен подарък.


Как да изберем дамски гривни за подарък


Дамски гривни за подарък 2 - цена
Изберете дамски гривни за подарък

Най-лесно при избора на това бижу би било, ако знаете конкретните предпочитания на бъдещата им притежателка. В случай че не сте наясно с тях, тогава ви препоръчваме да се доверите на класическите модели дамски гривни. За подарък най-предпочитано се оказва жълтото злато. Лесно се съчетава както с останалите бижута, така и с повечето скъпоценни камъни. Разбира се, ако половинката ви предпочита сребро, то тогава е по-добре да изберете от моделите сребърни дамски гривни за подарък. Въпреки че в този случай бялото злато също е чудесен избор.

Дамски гривни за подарък можете да подберете и според скъпоценните камъни, с които са украсени. При тях с предимство са моделите, свързани със зодията на бъдещата притежателка на дамските гривни. За подарък изборът на бижу с камък според зодията е винаги чудесно решение.

Друг практичен съвет, който можем да ви дадем при избора на дамски гривни за подарък са символите. Моделите с червен конец предлагат наистина огромно разнообразие от форми и символи на златния акцент при дамските гривни. За подарък можете да изберете символ, напомнящ за любим момент или случка, което ще направи бижуто още по-персонализирано и специално.


Дамски гривни за подарък - за кои поводи са подходящи


На този въпрос лесно можем да отговорим и с една дума - всички. За всеки повод е подходящо да заложите на дамските гривни за подарък. За да бъдем по-конкретни обаче, ще ви дадем някои насоки от нашия опит в комбинацията повод - подходящи дамски гривни. За подарък за Коледа (вече наистина нямаме търпение за нея) е добре да заложите на персонални елементи - символ, любим камък, дори любим цвят на вашата половинка. Дамските гривни за подарък за годишнина от сватбата е добре да бъдат със съответния камък. Диамантите са най-предпочитани за този повод, но за Сапфирената сватба определено заложете на сапфирени дамски гривни за подарък. При нас ще откриете както златни, така и сребърни сапфирени дамски гривни. За подарък за рожден ден или имен ден, а през този и следващия месец са доста, спокойно можете да се доверите на моделите с буквичка или плочка. Разполагаме със сребърни и златни варианти на тези дамски гривни, които са с предварителна поръчка в рамките на 1 месец. Те са предпочитани за подарък, защото ви дават възможността да поставите и дата. Това ще направи по-лични и персонализирани избраните дамски гривни. За подарък за рожден ден са подходящи и моделите с естествени камъни. Нужно е само да ги подберете според зодията на вашата любима и ще разполагате с бижу, изпълнено не само с любов, но и със специална символика.


Какви дамски гривни за подарък, можем да ви предложим от BirSe.bg


До тук изброихме някои от най-предпочитаните модели дамски гривни за подарък. Разнообразието, което ще намерите при нас обаче е наистина огромно. За това и за да ви бъдем максимално полезни при избора на дамски гривни за подарък, условно ги разделихме в две категории. Златни дамски гривни за подарък и сребърни дамски гривни за подарък. Независимо от всички останали критерии, които сте си поставили за избора на перфектните дамски гривни за подарък, благородният метал остава водещ. Не само от бюджетна гледна точка, но и удовлетворявайки предпочитанията на вашата половинка за вида на дамските гривни. За подарък по-желано се оказва златото, но гривните от сребро също са страхотен избор.


Златни дамски гривни за подарък


При нас ще откриете наистина впечатляващи модели златни дамски гривни. За подарък, можете да се придържате към класиката - жълто злато, или да изненадата любимата си с бяло и розово злато. Моделите с червен конец и златен акцент все повече завладяват сърцата на дамите, когато става дума за ежедневни дамски гривни. За подарък тези бижута са изключително подходящи, защото предлагат огромно разнообразие от златни акценти - символи, буквички, плочки, които да бъдат гравирани.


Сребърни дамски гривни за подарък


Дамски гривни за подарък 3 - видове
Дамски гривни за подарък - съвети

Погрижили сме се и за почитателките на сребърните дамски гривни. За подарък и тук можете да изберете модели с червен конец и красив акцент. Когато става дума за специален повод като Коледа обаче, препоръчваме да заложите на блясъка на скъпоценните камъни в дизайна на дамските гривни. За подарък комбинацията от светло сребро и наситен сапфир е повече от подходяща. Освен това, Коледа и Нова година са едни от най-бляскавите празници в годината (и не го твърдим само ние), нека подаръкът, който сте избрали да отразява празничната атмосфера.

Пък и за всеки друг повод - блясъкът никога не е излишен. Заповядайте на BirSe.bg и изберете страхотни златни и сребърни дамски гривни за подарък на любим човек.


Защо да заложите точно на дамските гривни за подарък

Как да изберем дамски гривни за подарък

Дамски гривни за подарък - за кои поводи са подходящи

Какви дамски гривни за подарък, можем да ви предложим от BirSe.bg

Последни статии
Най-стилният избор на бижута за абитуриентския бал: Топ 5 идеи
Най-стилният избор на бижута за абитуриентския бал: Топ 5 идеи
15.04.2024
Прочети тук
Специални моменти, специални бижута: Идеи за подаръци за абитуриенти
Специални моменти, специални бижута: Идеи за подаръци за абитуриенти
02.04.2024
Прочети тук
Бижута с букви - когато името има значение
Бижута с букви - когато името има значение
21.03.2023
Прочети тук
Абонирайте се за нашия e-mail бюлетин и научавайте първи за нашите промоции!