Меню
Logo
Начало
>
Блог
>
Какво да имате предвид, при избора на дамски пръстен с диамант

Какво да имате предвид, при избора на дамски пръстен с диамант

Публикувано: 14.03.2023
Дамски пръстен с диамант
Дамски пръстен с диамант - съвети при избора

Дамският пръстен с диамант безспорно е най-добрият избор, когато искате да зарадвате любимата жена с изящно и първокласно бижу. Често дамският пръстен с диамант погрешно е свързван само и единствено с предложение за брак. Знаете ли, че не всеки дамски пръстен с диамант е годежен ? А знаете ли, че дамският пръстен с диамант е идеалното бижу за диамантена сватба ? Символизирайки не само здравината на връзката ви (диаманта), но и кръговрата от добри и лоши моменти (кръглата форма на дамския пръстен с диамант), който сте преминали през всичките години брак.

Точно за тези малко известни факти, както и за какво да имате предвид при избора на дамски пръстен с диамант, ще ви разкажем в следващите редове.


За какво да внимавате при избора на дамски пръстен с диамант


Най-важното нещо, което трябва да съобразите при избора на дамски пръстен с диамант е мястото, от което го купувате. Високата цена на диамантите в сравнение с останалите скъпоценни и полускъпоценни камъни, превръщат дамския пръстен с диамант и въобще всички бижута с този камък в изключително примамлив начин за “лесни пари” от недобросъвестните търговци. Затова, ако избирайки годежен дамски пръстен с диамант (най-често) не искате да се окажете с фалшификат в ръце, първо проверете бижутерията, от която сте решили да го вземете. Ние от BirSe можем да гарантираме за качеството и произхода на всеки дамски пръстен с диамант, както и за всяко бижу, което ще откриете в нашите бижутерии, предоставяйки ви сертификат за качество и произход.

Втората важна характеристика, на която да обърнете внимание при избора на дамски пръстен с диамант, особено годежен, са предпочитанията на бъдещата ви съпруга. Всеки детайл като цвят на златото, броя на камъните, формата и акцентите по дамския пръстен с диамант са изключително важни, имайки предвид, че годежният пръстен е бижу, което ще се носи дълго и постоянно. Това е и причината, на BirSe.bg да откриете наистина огромно разнообразие от различен вид и модел дамски пръстен с диамант. Знаем, че всяка дама е уникална и притежава собствен стил и усет за красота, затова ние се стремим да ви предложим перфектния дамски пръстен с диамант, който ще я впечатли.


За какъв повод е подходящ дамският пръстен с диамант


Дамски пръстен с диамант ог жълто злато
Дамски пръстен с диамант - научете повече

Най-често дамски пръстен с диамант се избира за годеж. Изразявайки силните ви чувства и обещания за вечна любов, символизирани както от камъка, така и от формата на бижуто. Дамски пръстен с диамант обаче можете да подарите и на годишнина от сватбата, както вече споменахме.

Друг подходящ повод, за който дамският пръстен с диамант е подходящ избор на бижу, е новото начало. Нова работна позиция, нов етап от живота, като абитуриентски бал, юбилей или годишнина от значимо събитие. Символиката на дамския пръстен с диамант е много повече от скъпо бижу. Диамантът е най-здравият скъпоценен камък и именно това изразява превръщането му в подарък - пожелание за успех, устояване пред трудностите, и стабилност, каквото и да се случи. Неслучайно точно дамският пръстен с диамант е символ на годежните пръстени.


Какви видове дамски пръстен с диамант ще откриете на BirSe.bg


Независимо дали търсите впечатляващ дамски пръстен с диамант, с който да превърнете предложението за брак в още по-специален момент или златен (негодежен) дамски пръстен с диамант, с който да отбележите вълнуващ повод, то бижутерии BirSe са правилното място. При нас ще откриете наистина огромно разнообразие от модели, подходящи да задоволят най-високите изисквания на всяка дама. Всеки дамски пръстен с диамант на BirSe.bg, както и във физическите ни бижутерии, е придружен със сертификат за качество и произход. За вас остава единствено удоволствието от избора на перфектното бижу.


Годежен дамски пръстен с диамант


За един от най-специалните поводи в живота на всяка двойка, защото знаем, че и младоженецът се вълнува много, сме подбрали наистина зашеметяващи модели. Годежният дамски пръстен с диамант символизира преди всичко обещанието за вечна и силна любов. Затова допълнителните акценти като сърца и знак за безкрайност присъстват и в нашите модели. В зависимост от предпочитанията и възможностите ви, можете да избирате и между годежен дамски пръстен с диамант с един или няколко скъпоценни камъка. При годежните пръстени е важно да съобразите най-вече предпочитанията на любимата дама, като тук по-скоро имаме предвид цвета на златото. При нас ще откриете страхотни модели годежен дамски пръстен с диамант както от бяло, така и от жълто злато. Ако не сте сигурни, кой вариант да изберете, обърнете внимание на останалите бижута, които половинката ви носи ежедневно, за да се ориентирате.

Дамски пръстен с диамант с неправилна форма
Дамски пръстен с диамант - разгледайте нашите предложения

Златен дамски пръстен с диамант


Въпреки че и моделите, които сме поставили в секцията златен дамски пръстен с диамант са подходящ избор за предложение за брак, те са по-добър избор за останалите специални поводи, които изброихме. За разлика от годежните, които са по-фокусирани върху диаманта и орнаментите, изразяващи любов, в секцията златен дамски пръстен с диамант ще откриете и модели, съчетаващи скъпоценен с полускъпоценни камъни. Формите и размерите на елементите на пръстените също се отличават от “стандартните” за годежен дамски пръстен с диамант.

Нали ви казахме, предложенията дамски пръстен с диамант на Birse.bg ще паснат идеално на всеки вкус, стил и повод.


Как да се грижите за дамския пръстен с диамант


В случай че носите дамския пръстен с диамант всеки ден, то е добре да знаете, че трябва да бъдете внимателно с него, особено при някои ежедневни дейности. Диамантите, за разлика от други скъпоценни камъни имате неприятната способност да поемат мазнини. Всеки крем, лосион и козметика, може да повлияе негативно на блясъка на дамския пръстен с диамант. Затова, при употребата им най-добре е да оставите своя дамски пръстен с диамант настрани, докато козметиката не попие добре в кожата ви. Това се отнася и за пръскането на парфюми директно върху бижуто - не го правете.

Дамски пръстен с диамант ог бяло злато
Дамски пръстен с диамант - как да изберете

Ако поставяте дамския пръстен с диамант, само при специални поводи и събития, то тогава освен горните препоръки е добре да съхранявате бижуто отделно. Имайки предвид твърдостта на диаманта, той може да повреди или надраска останалите ви бижута при съхранение заедно.

След всичко, което ви разказахме, вече сте наясно какво да съобразите при избора на диамантен пръстен. Заповядайте на BirSe.bg и вземете перфектния модел за вашата любима.

Разгледайте нашите предложения за годежен пръстен с диамант.

За какво да внимавате при избора на дамски пръстен с диамант ?

За какъв повод е подходящ дамският пръстен с диамант ?

Какви видове дамски пръстен с диамант ще откриете на BirSe.bg ?

Годежен дамски пръстен с диамант

Златен дамски пръстен с диамант

Как да се грижите за дамския пръстен с диамант ?

Последни статии
Най-стилният избор на бижута за абитуриентския бал: Топ 5 идеи
Най-стилният избор на бижута за абитуриентския бал: Топ 5 идеи
15.04.2024
Прочети тук
Специални моменти, специални бижута: Идеи за подаръци за абитуриенти
Специални моменти, специални бижута: Идеи за подаръци за абитуриенти
02.04.2024
Прочети тук
Бижута с букви - когато името има значение
Бижута с букви - когато името има значение
21.03.2023
Прочети тук
Абонирайте се за нашия e-mail бюлетин и научавайте първи за нашите промоции!