Меню
Logo
Начало
>
Блог
>
Избор на годежни пръстени - бялото злато заема челна позиция

Избор на годежни пръстени - бялото злато заема челна позиция

Публикувано: 12.12.2022
Годежен пръстен от бяло злато

Избор на годежни пръстени - бялото злато заема челна позиция


Предложението за брак е един от онези специални моменти, които се помнят цял живот. Затова изборът на точния пръстен, се оказва трудна задача, особено за господата, които нямат опит с покупката на бижута. Ние от BirSe с удоволствие ще ви съдействаме. В следващите редове ще обърнем внимание на различните модели годежни пръстени. Бялото злато се откроява като фаворит през последните години, но по наши наблюдения жълтото злато не му отстъпва с много.


На какво да заложим при годежните пръстени - бяло злато или жълто злато


Това е един от най-често задаваните въпроси, щом дойде моментът за избор на годежни пръстени. Бялото злато е тенденция, която не е нова, но става все по-актуална. От друга страна, жълтото злато се свързва с по-класическия и традиционен избор на годежни пръстени. Бялото злато, както и жълтото, са символ на благородство и висок социален статус, затова изборът тук пада по-скоро върху личните предпочитания на половинката ви. Имайки предвид, че пръстенът за годеж е от онези накити, които се носят постоянно, най-добре е той да бъде в синхрон с останалите бижута на любимата ви. Ако тя предпочита жълто злато, то тогава заложете на този вид годежни пръстени. Бялото злато пък, лесно се комбинира и със сребро, заради близките цветове на благородните метали.

В случай че не сте наясно с желанията на половинката ви или тя е от дамите, които използват бижута само при специални поводи, заложете на актуалните тенденции при годежните пръстени. Бялото злато е една от тях. Разнообразието, което предлагат тези годежни пръстени - бяло злато с цирконий, бяло със жълто злато, бяло злато с Диаманти е наистина впечатляващо. Разгледайте онлайн магазина ни и изберете най-подходящия сред дизайнерските ни годежни пръстени. Бялото злато има какво да ви предложи.


Защо годежните пръстени - бяло злато са по-предпочитани


Говорейки за актуални тенденции, е редно да им обърнем и по-специално внимание. Изборът на цвета на благородния метал играе роля в цялостната визия на годежните пръстени. Бялото злато прекрасно се съчетава с безцветните камъни цирконий и Диамант, докато жълтото контрастира с тях. Въпреки че понякога точно контрастът е търсеният ефект, защото така изпъква камъкът на годежните пръстени. Бялото злато обаче създава перфектна цялостна визия на пръстена.

Твърдостта на благородния метал е другата важна характеристика при избора на годежни пръстени. Бялото злато е доста по-издръжливо откъм надраскване, в сравнение с жълтото злато, заради състава си. Това означава, че постоянното носене на този тип годежни пръстени (бяло злато), ще бъде много по-лесно, в сравнение с тези от жълто злато. Разбира се, хубаво е да се избягва директното пръскане на парфюм върху бижуто или контакт с домакински препарати. Това са само някои от причините, които правят по-предпочитани точно тези годежни пръстени. Бялото злато винаги е бил благороден метал с изявени последователи, дори и да не е част от актуалните тенденции.


Какви модели годежни пръстени - бяло злато ще откриете на BirSe.bg


Ние от BirSe чудесно разбираме, че за да бъде един пръстен за годеж наистина специален, той трябва да бъде преди всичко качествен. Затова, при нас ще откриете точно това - качествени и изящни годежни пръстени. Бялото злато позволява на майсторите на ювелирното изкуство да проявят таланта си, комбинирайки метала със скъпоценни и полускъпоценни камъни. Неслучайно това са и най-предпочитаните годежни пръстени - бяло злато с цирконий и с диаманти. На кой от вариантите да заложите е по-скоро въпрос на лични предпочитания, отколкото на предимства. Въпреки това, ние от BirSe, ще обърнем внимание на всеки от моделите годежни пръстени. Бялото злато си подхожда чудесно и в комбинация с жълто злато, затова ще споменем и този вариант. Всички изброени модели можете да откриете на BirSe.bg, а ако имате допълнителни въпроси нашите консултанти са на разположение.


Годежен пръстен с цирконий

Годежни пръстени - бяло злато с цирконий


Годежните пръстени бяло злато с цирконий са по-бюджетният вариант в сравнение с годежните пръстени бяло злато с Диаманти. Това обаче няма отношение към високото качество, което предлагат този вид годежни пръстени. Бялото злато в комбинация с блясъка на камъка създава една наистина зашеметяваща визия на цялото бижу. Светлият цвят на метала и прозрачността на полускъпоценния камък хармонизират чудесно не само помежду си, но и с останалите бижута от бяло злато и сребро.

Разнообразието от годежни пръстени бяло злато с цирконий ви позволява да изберете модел, който пасва най-добре на вашата половинка. Можете да заложите на един центриран камък или пък един голям и няколко по-малки около него, което е все по-предпочитан вариант при годежните пръстени. Бялото злато е достатъчно меко за обработка, така че имате избор и от различни орнаменти към визията на пръстена.


Годежни пръстени - бяло злато с диаманти


Годежните пръстени бяло злато с диаманти са по-скъпият вариант, но това не бива да ви отказва. При тях важна роля играе не само скъпоценният камък, но и символиката, която той носи. Годежните пръстени бяло злато с диаманти, са израз на истинска любов и обещание за дълга и здрава връзка между годениците, имайки предвид твърдостта на диаманта. Освен това диамантът е "най-точният" скъпоценен камък още от векове особено когато става дума за годежни пръстени. Бялото злато в комбинация с диамант е повече от великолепно. Точно както при цирконий, цветът на метала хармонизира перфектно с блясъка на камъка.


Годежен пръстен

Годежни пръстени - бяло злато и жълто злато


Този тип годежни пръстени - бяло злато с жълто злато, все по-често намира своето място сред предпочитаните модели годежни пръстени. Бялото злато в тези модели прави контраста между жълтото злато и камъка по-плавен и мек. Защото от една страна, допълва блясъка на камъка, а от друга подчертава царственото излъчване на жълтото злато.

Моделите годежни пръстени - бяло злато с жълто злато са чудесен избор, когато не сте сигурни какви точно са предпочитанията на половинката ви. Комбинацията на два цвята злато прави тези модели любими на майсторите на бижута. Защото при тях могат не само да развихрят въображението си, но и да проявят уменията си в изработката на годежни пръстени. Бялото злато е по-твърдо, в сравнение с жълтото, затова са нужни наистина майсторски умения, за да се създадат качествени годежни пръстени. Бялото злато винаги е привличало ценителите на бижута, затова не се учудвайте, че заема челна позиция и при тези модели пръстени. Заповядайте на BirSe.bg, за да изберете от огромното разнообразие изящни годежни пръстени. Бялото злато е само един от вариантите, които сме подбрали за вас.

На какво да заложим при годежните пръстени - бяло злато или жълто злато

Защо годежните пръстени - бяло злато са по-предпочитани

Какви модели годежни пръстени - бяло злато ще откриете на BirSe.bg

Последни статии
Бижута с букви - когато името има значение
Бижута с букви - когато името има значение
21.03.2023
Прочети тук
Какво да имате предвид, при избора на дамски пръстен с диамант
Какво да имате предвид, при избора на дамски пръстен с диамант
14.03.2023
Прочети тук
Дамски гривни за подарък - перфектен избор за предстоящите празници
Дамски гривни за подарък - перфектен избор за предстоящите празници
01.03.2023
Прочети тук
Абонирайте се за нашия e-mail бюлетин и научавайте първи за нашите промоции!