Меню
Logo
Начало
>
Блог
>
Пръстен с диамант - правилният избор - част 3
Пръстен с диамант - правилният избор - част 3
Публикувано: 17.09.2022

Символика на пръстена с диамант

пръстен с диамант софия 1 - оферта
Пръстени с диамант в Birse.bg - София

Пръстенът с диамант най-често е свързван с обещанието за вечна любов. Но освен като подходящо бижу за предлагане на брак, пръстенът с диамант е бил носен от кралете по време на битка. Смятало се, че пръстенът с диамант ще донесе победа и ще отблъсне врага, помагайки на войската да се справи с всяка атака. Като един от най-важните скъпоценни камъни, пръстенът с диамант е бил задължителна част и от бижутата на старейшините, като символ на силата и мъдростта.

Годежен пръстен с диамант

Относно най-разпространеното значение на пръстена с диамант, има няколко важни момента, които е редно да отбележим. Единичният камък, най-често пръстен с диамант в центъра, е израз на голямата и силна любов между двама души. Здравината на камъка се свързва със здравината на отношенията, а блясъкът на пръстена с диамант с красивите моменти, които ще изживеят двамата влюбени.

Тройният пръстен с диамант или три камъка един до друг, символизират миналото, настоящето и бъдещето. Този тип бижу е подходящо за годишнина от сватбата, но не е необичайно да се избира и за годеж. Относно благородния метал, няма ограничения дали годежният пръстен с диамант да бъде с бяло или жълто злато, тук всичко зависи от личните предпочитания на притежателката. Независимо от “подробностите”, диамантът винаги е правилен избор за предложение за брак.

Какви видове пръстен с диамант ще откриете при нас ?

Знаем, че изборът на точния пръстен с диамант никак не е лесна задача. Затова ние от BirSe подготвихме разнообразие от модели, които със сигурност ще ви впечатлят (както и вашата дама). В нашия онлайн магазин ще откриете пръстени с един диамант или в комбинация с други естествени камъни, бижута с диаманти с бяло или жълто злато, както и огромно разнообразие на самите камъни. Размерите и формите на шлифоване на диамантите също са специално подбрани, защото знаем, че нашите клиенти заслужават най-доброто от най-доброто.

Защо да се доверите на Birse ?

Защото ние знаем, колко специални бижута са пръстените с диаманти и колко важен е изборът им. Всеки модел, който ще откриете в онлайн магазина ни, е подбран с внимание и прецизност, защото за нас качеството е от първостепенно значение. Правейки света по-красив не можем да си позволим компромиси, затова всеки наш продукт в съпроводен със сертификат за качество и произход. Подарете си изисканост и стил с елегантните бижута с диаманти или зарадвайте любим човек, а ние ще се погрижим да ви предложим точния модел.

Доверете се на BirSe и бъдете сигурни, че бижуто, което сте избрали е с качеството, което заслужавате.

Разгледайте пръстен с диамант.

Символика на пръстена с диамант
Годежен пръстен с диамант
Какви видове пръстен с диамант ще откриете при нас?
Защо да се доверите на Birse?

Последни статии
Опал - камъкът на творческите личности - част 3
Опал - камъкът на творческите личности - част 3
26.09.2022
Прочети тук
Опал - камъкът на творческите личности - част 2
Опал - камъкът на творческите личности - част 2
23.09.2022
Прочети тук
Опал - камъкът на творческите личности - част 1
Опал - камъкът на творческите личности - част 1
20.09.2022
Прочети тук
Абонирайте се за нашия e-mail бюлетин и научавайте първи за нашите промоции!