Меню
Logo
Начало
>
Блог
>
Уникалните годежни пръстени - какво трябва да знаем?

Уникалните годежни пръстени - какво трябва да знаем?

Публикувано: 08.02.2023

Предложението за брак, е един от най-специалните моменти в живота не само за дамите, но и за господата. От една страна, всяко момиче си мечтае за някой от уникалните годежни пръстени, които е виждала в рекламите, а от друга, господата се стремят да открият перфектния, сред всички годежни пръстени, които се предлагат на пазара. Наясно сме, че понякога това може да бъде доста сложна задача. Затова, ние от BirSe този път сме решили да ви разкажем повече за онзи тип бижута, които се определят като уникални годежни пръстени, както и какво и защо ги прави уникални. Годежните пръстени са бижута, които носим цял живот, така че колкото повече знаем за тях, толкова по-добре.


Кое прави уникалните годежни пръстени - такива


Годежен пръстен от бяло злато

Нашето заключение, като професионалисти в сферата е, че и в пряк и в преносен смисъл - всяко бижу е неповторимо и уникално, благодарение на своята притежателка. Дори напълно еднаквите накити, изглеждат по различен начин, носени от различни дами, защото те "приемат" чара и харизмата на собственичката си. А когато става дума за годежни пръстени, се включват и енергията и любовта и на господина, който го е избрал. Сами разбирате, че няма как цялата тази любовна магия да се повтори, дори със същия модел бижу. Уникалните годежни пръстени са такива, на първо място заради емоциите и чувствата, които сте вложили в тях. От друга гледна точка, има уникални годежни пръстени, които са неповторими, заради дизайна си. Специфичен скъпоценен камък или красив орнамент, правят визията им зашеметяваща.

Интересното е, че най-известните уникални годежни пръстени, са привлекли вниманието към себе си, точно благодарение на притежателката си, а не на модела. Изберете модел, който най-добре пасва на половинката ви и помнете, че емоциите и чувствата са това, което прави бижутата наистина уникални. Годежните пръстени символизират любовта, така че няма как да не бъдат специални.


Най-известните уникални годежни пръстени


И като говорим за уникални годежни пръстени, не можем да пропуснем и най-известните от тях. Тъй като съществуват достатъчно класации тип "най-уникалните годежни пръстени" ние няма да ги класираме, а само ще изброим някои от наистина впечатляващите модели. Започваме с диамантения пръстен на Елизабет Тейлър, който със своите 33.19 карата съвсем заслужено заема мястото си, сред най-зашеметяващите годежни пръстени на 20-ти век. Впечатляващият цветен годежен пръстен, който е наистина страхотен и не може да не бъде, сред изброените уникални годежни пръстени, е този на Кейт Мидълтън. Невероятният 18-каратов сапфир, заобиколен от 14 диаманта, е повече от достойно бижу за кралския двор и накитите в него.

Както казахме, има различни критерии, по които да определите бижутата като уникални. Годежните пръстени направени по поръчка, като този на Анджелина Джоли, са типичен пример за наистина уникални годежни пръстени, в прекия смисъл на думите. Имайки предвид, че бижуто е изработено по лична скица на Брад Пит, определено можем да го наречем специално.


Как да изберем наистина уникални годежни пръстени


Диамантен годежен пръстен

Ако под уникални годежни пръстени имате предвид единствени в света, то тогава вземете пример от Брад Пит - скицирайте и поръчайте. В случай че, уникални годежни пръстени за вас означава наистина страхотни, то BirSe.bg е мястото, на което да ги намерите.

При нас ще откриете изящни годежни пръстени от бяло злато, жълто злато, и дори комбинация между двете. За да персонализирате пръстена, можете да заложите на специален символ или орнамент, важен за вас и вашата любима, като знака за безкрайност например.

Друга идея, с която да направите годежния пръстен по-персонализиран е изборът на цветен скъпоценен камък. Сами по себе си, скъпоценните камъни са повече от уникални. Годежните пръстени със сапфир, рубин и изумруд са рядкост, така че със сигурност ще постигнете желания ефект. Освен това, връзката между скъпоценните / полускъпоценните камъни и зодиакалните знаци е характеристика, която персонализира бижутата (в зависимост от зодията) и ги прави уникални. Годежните пръстени с рубин например, са страхотен избор за представителките на зодия Овен и зодия Лъв. Заповядайте на BirSe.bg, и изберете сред огромното разнообразие от златни и сребърни дамски пръстени. Подбрани с любов от ваша страна, те със сигурност ще бъдат неповторими и уникални. Годежните пръстени, са преди всичко израз на любов. Не го забравяйте, когато търсите точното бижу за вашата половинка.


С какви бижута да комбинираме уникалните годежни пръстени


Тук, най-важният критерии е кое прави бижутата (пръстенът) ви уникални. Годежните пръстени, направени по поръчка, най-лесно ще съчетаете с накити със същия благороден метал. Защото орнаментите и камъните по този тип бижута, в повечето случаи са буквално неповторими. Годежните пръстени с цветни скъпоценни и полускъпоценни камъни, можете да комбинирате с бижута със същите камъни. Или казано по-ясно, изящните годежни пръстени със сапфир, перфектно се съчетават с обеци и висулка със сапфир. Годежните пръстени, като тези на Бионсе и Елизабет Тейлър са с прекрасна визия, но с огромни (за бижутерията) размери на диаманта. Това прави, хармоничното им съчетаване в сет от бижута със същия размер, доста трудно. Затова, избирайки точния, сред предложенията от годежни пръстени, имайте предвид и размера.


Скъпи ли са уникалните годежни пръстени


Златен годежен пръстен с диамант

Ако сте направили специална поръчка и държите на конкретен камък, то тогава цената за такъв годежен пръстен, със сигурност няма да е ниска. В случай че сте избрали, някои от вариантите на BirSe по-горе в текста, можете да разчитате на страхотни годежни пръстени на разумна цена и с доказан произход. Всичко зависи от вашия избор.


Уникални годежни пръстени от BirSe.bg - когато качеството има значение


И докато цената на уникалните годежни пръстени е субективен критерии, в зависимост от възможностите с които разполагате, то качеството на годежните пръстени (и не само), трябва да бъде безкомпромисно. Ние от BirSe.bg знаем, че всяко бижу, независимо дали става дума за пръстени, гривни, висулки или обици е изключително ценно за притежателя си. Затова, при нас ще откриете единствено висококачествени златни и сребърни бижута, всяко от които е придружено със сертификат за качество и произход.

Като професионалисти с дългогодишен опит, винаги се стремим да ви предлагаме не само огромно разнообразие и актуални модели на бижутата, но и качеството, което заслужавате. Доверете се на BirSe.bg и изберете съвършения, от годежните пръстени на сайта ни.


Кое прави уникалните годежни пръстени - такива

Най-известните уникални годежни пръстени

Как да изберем наистина уникални годежни пръстени

С какви бижута да комбинираме уникалните годежни пръстени

Скъпи ли са уникалните годежни пръстени

Уникални годежни пръстени от BirSe.bg - когато качеството има значение

Последни статии
Най-стилният избор на бижута за абитуриентския бал: Топ 5 идеи
Най-стилният избор на бижута за абитуриентския бал: Топ 5 идеи
15.04.2024
Прочети тук
Специални моменти, специални бижута: Идеи за подаръци за абитуриенти
Специални моменти, специални бижута: Идеи за подаръци за абитуриенти
02.04.2024
Прочети тук
Бижута с букви - когато името има значение
Бижута с букви - когато името има значение
21.03.2023
Прочети тук
Абонирайте се за нашия e-mail бюлетин и научавайте първи за нашите промоции!