Меню
Logo
Покажи
Сортирай по
Сребърна висулка - Патрон
Сребърна висулка - Патрон

175.00 лв.

Добави
Сребърна висулка - Зодия Водолей
Ново
Сребърна висулка - Зодия Водолей

29.00 лв.

Добави
Сребърна висулка - Зодия Скорпион
Ново
Сребърна висулка - Зодия Скорпион

22.00 лв.

Добави
Сребърна висулка - Зодия Телец
Ново
Сребърна висулка - Зодия Телец

29.00 лв.

Добави
Сребърна висулка - Зодия Близнаци
Ново
Сребърна висулка - Зодия Близнаци

27.00 лв.

Добави
Сребърна висулка - Зодия Козирог
Ново
Сребърна висулка - Зодия Козирог

20.00 лв.

Добави
Сребърна висулка - Зодия Овен
Ново
Сребърна висулка - Зодия Овен

22.00 лв.

Добави
Сребърна висулка - Зодия Лъв
Ново
Сребърна висулка - Зодия Лъв

22.00 лв.

Добави
Сребърна висулка - Зодия Стрелец
Ново
Сребърна висулка - Зодия Стрелец

17.00 лв.

Добави
Сребърна висулка - Зодия Риби
Ново
Сребърна висулка - Зодия Риби

22.00 лв.

Добави
Сребърна висулка - Зодия Везни
Ново
Сребърна висулка - Зодия Везни

28.00 лв.

Добави
Сребърна висулка - Зодия Дева
Ново
Сребърна висулка - Зодия Дева

26.00 лв.

Добави
Сребърна висулка - Зодия Рак
Ново
Сребърна висулка - Зодия Рак

33.00 лв.

Добави
Сребърна висулка - Earth
Сребърна висулка - Earth

35.00 лв.

Добави
Сребърна висулка - Естествен изумруд 2,60 ct
-20%
Сребърна висулка - Естествен изумруд 2,60 ct

52.80 лв.

66.00 лв.

Изчерпан
За специална поръчка, моля обадете се на тел. 0885 09 00 10
Сребърна висулка - Сърчице
Сребърна висулка - Сърчице

39.00 лв.

Изчерпан
За специална поръчка, моля обадете се на тел. 0885 09 00 10

В непрекъснато развиващата се сфера на модата и стила, мъжките бижута претърпяха възраждане, демонстрирайки широка гама от дизайни и материали, които да отговарят на различни вкусове и предпочитания. Сред завладяващите налични опции, сребърните бижута се открояват като вечен и универсален избор за мъжете. Неговата трайна привлекателност се крие в способността му безпроблемно да съчетава елегантност с мъжественост, което го прави идеален аксесоар за всеки повод. Сребърните бижута, включително висулките, притежават силата да направят смело изявление, като същевременно поддържат усещането за подценена изтънченост.


Какви мъжки сребърни висулки ще намерите на Birse.bg?


На Birse.bg ще откриете щателно подбрана колекция от мъжки сребърни висулки, които отразяват разнообразния спектър от индивидуални личности и интереси. Една завладяваща категория в тази колекция са сребърните зодиакални висулки, които черпят вдъхновение от небесните чудеса на астрологичните знаци. Всяка висулка е уникално проектирана да въплъщава същността на конкретен зодиакален знак, позволявайки на носещите да покажат своите личностни черти и вярвания с нотка на мистика. Висулката Овен улавя динамичния и приключенски дух на този огнен знак. Представлявайки смелост и лидерство, това е отличен избор за тези, които излъчват увереност и обичат да поемат отговорност. Сребърната висулка Телец символизира сила, решителност и здравословна природа. Той е идеален за хора, които прегръщат стабилността и притежават силно чувство за лоялност. За любопитните и комуникативните, висулката Близнаци отразява двойствената природа на този въздушен знак. Това е въплъщение на гъвкавост и адаптивност. Висулката Рак въплъщава емоционална дълбочина, интуиция и възпитателни качества. Това е изискан избор за тези, които държат на своите връзки и емоции близо до сърцето си. Излъчвайки харизма и лидерство, висулката Лъв улавя царствения дух на този огнен знак. Това е символ на увереност и страст. Прецизност, практичност и аналитична мощ определят висулката Дева. Това е елегантен аксесоар за тези, които ценят вниманието към детайла. Висулката Везни означава баланс, хармония и любов към красотата. Това е отражение на дипломатически и артистични наклонности. С излъчването на мистерия и интензивност, висулката Скорпион представлява трансформация и сила. Това е емблема на издръжливост и дълбочина. Висулката Стрелец улавя приключенската и свободолюбива природа на този огнен знак. Символизира изследване и оптимизъм. Символизиращ дисциплина, амбиция и решителност, висулката Козирог е ода за онези, които се стремят към успех. Медальонът Водолей въплъщава иновация, оригиналност и хуманитарен дух. Той е идеален за тези, които прегръщат уникалността. Чувствителност, състрадание и артистичен усет определят висулката Риби. Това е елегантно представяне на емпатия и креативност.

Освен небесната привлекателност на зодиакалните висулки, Birse.bg предлага и изискана селекция от сребърни висулки сърца. Тези висулки, оформени с прецизност и изящество, капсулират универсалния символ на любовта и обичта. Независимо дали се носи като романтичен жест или декларация за любов към себе си, сребърната висулка със сърце е вечен аксесоар, който надхвърля тенденциите. Birse.bg разполага с набор от сребърни висулки, украсени с естествени камъни, всеки със своето уникално значение и чар. Изумрудът, със своя богат зелен оттенък, представлява прераждане, растеж и просперитет. Смята се, че този скъпоценен камък засилва интуицията и насърчава хармонията. Ониксът, със своя дълбок черен оттенък, излъчва аура на сила и защита, което го прави символ на заземяване и издръжливост. Цирконите, известни със своя блясък и блясък, подсилват елегантността на сребърните висулки, добавяйки нотка блясък към всеки стил.


Подарете сребърна висулка за мъж


Подаряването на сребърен медальон на мъж е внимателен жест, който може да има голяма сантиментална стойност. Независимо дали става дума за рожден ден, годишнина, дипломиране, повишение или друго важно събитие, добре подбраният сребърен медальон може да бъде значим и дълготраен подарък. Универсалността на сребърните бижута гарантира, че те могат безпроблемно да преминат от официални събития към случайни събирания, което ги прави аксесоар, който може да бъде ценен и носен при различни поводи.

Изборът на перфектния сребърен медальон за мъж включва комбинация от разбиране на неговия личен стил, предпочитания и символичното значение на медальона. Имайте предвид няколко фактора, когато правите своя избор. Вземете предвид предпочитанията за облекло и цялостния стил на получателя. Дали са по-склонни към минимализма или харесват смели и изразителни парчета? Изборът на висулка, която отговаря на тяхната естетика, гарантира, че ще допълни гардероба им без усилие. Независимо дали изберете висулка със зодиак, висулка със сърце или дизайн с естествен камък, вникнете в символиката зад всяка опция. Изберете висулка, която резонира с чертите, ценностите или стремежите на този, който го носи, добавяйки допълнителен слой значимост към подаръка. Съобразете избора си с повода, за който подарявате висулката. Елегантният и изискан дизайн може да е идеален за официално събитие, докато по-сложният или персонализиран медальон може да подхожда на специално, интимно тържество. Ако избирате висулка с естествен камък, проучете свойствата, свързани с камъка. Изберете камък, който отговаря на нуждите или желанията на получателя, като защита, лечение или творчество.


Комбинирайте мъжка сребърна висулка


Когато комбинирате сребърна висулка с други бижута, хармонията и балансът са ключови. Сребърна висулка може да се съчетае с обикновена сребърна верижка за чист и класически вид. Като алтернатива помислете за смесване на метали, като комбинирате сребърна висулка с верижка от различен метал, като злато или розово злато, за съвременен привкус. За да създадете координирана визия, изберете гривна, която допълва висулката по отношение на дизайн или цвят. Сребърна маншетна гривна или кожена китка може да добави нотка мъжественост и груб чар. Изберете пръстен, който отразява стила на висулката. Ако висулката има определен символ или камък, помислете за намиране на пръстен, който споделя подобни атрибути.

Ако тепърва се запознавате с комбинирането на бижута и желаете един по-класически вид, ние ви съветваме да съчетаете един и същи цвят бижута, за да сте сигурни, че визията ви е перфектна и не се прекалили с нито едно бижу.


Изберете качество, доверете се на BirSe.bg


Birse.bg е доверен доставчик на изящни бижута, предлагащ комбинация от качествена изработка, изискан дизайн и ангажимент към удовлетворението на клиентите. Със страст към подготвянето на разнообразна колекция, която отговаря на различни вкусове и предпочитания, Birse.bg гарантира, че всяко бижу разказва уникална история. Техният избор от мъжки сребърни висулки демонстрира внимание към детайла, което отразява тяхната отдаденост да предоставят вечни аксесоари, които имат както естетическа, така и емоционална стойност. Избирайки Birse.bg, вие се впускате в пътешествие за откриване не само на елегантни бижута, но и на символ на непреходен стил и значими връзки.

Абонирайте се за нашия e-mail бюлетин и научавайте първи за нашите промоции!