fb
Меню
Logo
Покажи
Сортирай по
Златен кръст - Сърца
Златен кръст - Сърца

107.00 лв.

Добави
Златен кръст
Златен кръст

86.00 лв.

Добави
Златен кръст
Златен кръст

143.00 лв.

Добави
Златен кръст - Контур
Златен кръст - Контур

143.00 лв.

Добави
Златен кръст
Златен кръст

154.00 лв.

Добави
Златно кръстче
Златно кръстче

139.00 лв.

Добави
Златен кръст
Златен кръст

509.00 лв.

Добави
Златен Кръст
Златен Кръст

98.00 лв.

Добави
Златен кръст
Златен кръст

66.00 лв.

Добави
Златен кръст
Златен кръст

161.00 лв.

Добави
Златен кръст
Златен кръст

154.00 лв.

Добави
Златен кръст
Златен кръст

138.00 лв.

Добави
Златен кръст - Православен
Златен кръст - Православен

57.00 лв.

Добави
Златен кръст - Православен
Златен кръст - Православен

106.00 лв.

Добави
Златен кръст
Златен кръст

141.00 лв.

Добави
Златен кръст
-5%
Златен кръст

131.10 лв.

138.00 лв.

Добави
Златен кръст
Златен кръст

148.00 лв.

Добави
Златен кръст
Златен кръст

370.00 лв.

Добави
Златен кръст
Златен кръст

305.00 лв.

Добави
Златен кръст
Златен кръст

292.00 лв.

Добави
Златен кръст - Православен
Златен кръст - Православен

165.00 лв.

Добави
Златен кръст
Златен кръст

422.00 лв.

Добави
Златен кръст
Златен кръст

361.00 лв.

Добави
Златен Кръст - Циркони
Златен Кръст - Циркони

158.00 лв.

Добави

Златните кръстчета са едни от най-интересните бижута, независимо дали става дума за модели за дамите, за господата или пък за децата. Изпълнени със символика те нерядко съпътстват голяма част от получателите си почти през целия им живот, докато други често променят вида на бижуто, но не и формата му. Съвременните предложения от майсторите златари са толкова впечатляващи, че границата между религиозен символ и невероятно бижу почти не съществува. При нас можете да откриете златни кръстчета с камъни, с фини детайли, с атрактивни форми, които са по-близо до произведение на изкуството, отколкото до строгия символ на църквата. Разбира се, изчистените и стилни модели също са сред огромното разнообразие на BirSe.bg, все пак когато говорим за толкова силна символика каквато притежават златните кръстчета няма как да пропуснем и традиционните предложения. На BirSe.bg ще намерите наистина огромно разнообразие от различни модели златни кръстчета за дамите, защото знаем, че търсейки подходящото бижу, особено такова със символика, е нужно да разполагате с достатъчно голям избор. Пък и честно да си признаем, не обичаме ограниченията.


Какви модели златни кръстчета ви предлагаме?


На BirSe.bg както и във физическите ни обекти, ще откриете модерни и елегантни дамски златни кръстчета, които ви гарантират перфектно качество. Всяко бижу, което подбираме за нашите клиенти е изработено с внимание към детайла и придружено със сертификат за качество и произход. Или казано по-кратко - моделите дамски златни кръстчета от BirSe.bg са преди всичко висококачествени. От гледна точка на дизайна - подбрали сме над 150 модела различни дамски златни кръстчета, отличаващи се с елегантност, стил, а някои от тях дори и с наличието на камъчета.

  • Модели от бяло и жълто злато - За да покрием изискванията както на почитателите на жълтото, така и на тези на бялото злато, при нас ще откриете модели и в двата варианта. Дамските кръстчета от жълто злато клонят към така наречените по-класически модели, заради цвета на златото си. Елегантни и стилни дамските бижута от жълто злато лесно се комбинират с останалите бижута в същия цвят, създавайки хармонична визия и излъчване. Моделите от бяло злато пък, са подходящи за съчетаване както с бижута от бяло злато, така и с такива от сребро. И понеже, както вече споменахме не обичаме ограниченията, на BirSe.bg ще откриете златни кръстчета за дамите в комбинация от бяло и жълто злато. Съвършено комбинирани от майсторите на ювелирното изкуство, бялото и жълтото злато в тези бижута идеално хармонизират и подчертават формата и детайлите на кръстчето като символ;
  • Модели с камъчета - Все по-често влизащи в ролята на бижута, отколкото на строги християнски символи, златните кръстчета за дамите с различни скъпоценни и полускъпоценни камъни не са изключение. При нас ще откриете златни дамски кръстчета с един или няколко Цирконии, които внасят допълнителен блясък и детайл в бижуто. Тези модели са подходящи за основен акцент в сета ви от бижута, когато се стремите към елегантна и атрактивна визия;
  • Модели с разпятие - С течение на времето бижутата-символи каквито са и златните кръстчета, започват да се обогатяват с все повече детайли. Дамските златни кръстчета с разпятие са едни от моделите, които не само категорично изразяват символиката на бижуто, но и показват изключителното майсторство на добрите златари. Неслучайно и точно този тип златни кръстчета са сред най-ценените и търсени модели от дамите с изтънчен и прецизен вкус. На Birse.bg можете да откриете златни кръстчета с разпятие както от бяло, така и от жълто злато.

Като подарък за какви поводи са подходящи златните кръстчета?


Имайки предвид символиката, с която са натоварени този тип златни бижута, няма как да не започнем с един от най-честите поводи, за които се избират като подарък, а именно Светото Кръщение. Въпреки че, не е изключено дамски златни кръстчета рядко се подаряват като подарък към кръщелник (по-често кръщелниците са деца). За повода дамските златни кръстчета са по-скоро комплимент към майката на кръщелника. Често в тези ситуации се подбира първо кръстчето за майката, а след това и за кръщелника така, че да бъдат в хармония едно с друго. На Birse.bg ще намерите огромно разнообразие както от златни дамски кръстчета, така и от детски златни кръстчета, така че задачата ви няма да бъде трудна за изпълнение. Друг подходящ повод за избирането на златно кръстче като подарък към любимата жена е Великден. За разлика от Светото Кръщение обаче, тук можете да заложите и на моделите златни кръстчета с разпятие.


Как да изберете златно кръстче?


Златните кръстчета нерядко попадат в онази категория бижута, които се носят постоянно. Затова изборът на подходящ модел е добре да бъде съобразен с човека, за когото е предназначено кръстчето и неговите предпочитания. Така например, за дамите, които в ежедневието си предпочитат жълто, а не бяло злато, то кръстчето, което избират също следва да е от жълто злато. Ако и вие сте от дамите, които предпочитат бляскави и пищни бижута, то златните кръстчета с Циркони на сайта ни ще допълнят визията ви. От друга страна, ако предпочитате изчистените и елегантни дизайни, то златно кръстче с Циркони би било страхотен акцент в сета ви, подчертан от останалите бижута. Не забравяйте да обърнете внимание и на размера на бижуто. Имайки предвид всекидневното му носене, по-активните дами ще се чувстват по-комфортно с по-малки бижута. Масивните и обемни предложения на сайта ни пък, са изключително подходящи за дамите, които обичат да заявяват себе си и не пропускат възможност да го направят, въпреки динамичното (понякога) ежедневие. Независимо на кой модел, цвят или размер сте спрели при избора на дамско златно кръстче, то най-важният критерий, който да съобразите при избора е мястото, от което взимате бижуто. Неведнъж сме го споменавам, но винаги при покупката на бижута се доверявайте само на доказани бижутерии. Така ще бъдете спокойни за качеството, което ще получите и дълго ще се наслаждавате на бижутата си (с правилните грижи) без те да загубят блясъка си или да се деформират.

Покупката на бижута е свързана повече с емоции и моменти, отколкото с цени, не позволявайте моментите ви да бъдат съсипани заради ниско качество и лоша изработка на бижутата.

Всички бижута, които ще откриете на BirSe.bg в това число и дамските златни кръстчета са придружени със сертификат за качество и произход, защото ние знаем, че бижутата са много повече от просто вещи.


Защо да изберете златно бижу от BirSe.bg?


Ние винаги сме се гордеели с качеството, което предлагаме на нашите клиенти и това е критерий, който никога няма да пренебрегнем. Знаем обаче, че колкото и да е качествено едно бижу, ако то не съвпада с вашите представи за красота и стил, никога не бихте му обърнали внимание. Затова, всички бижута, които ще намерите на BirSe.bg, както и във физическите ни бижутерии са внимателно селектирани. Подбираме моделите с любов и внимание, защото ние не просто работим в BirSe, ние сме BirSe. Потопете се и вие в магията на бляскавия свят от изящни бижута, и открийте своето малко съкровище за специален повод или подарък за любим човек. Сигурни сме, че на BirSe.bg ще намерите точно това, което търсите, а за качеството ние вече сме се погрижили.

Абонирайте се за нашия e-mail бюлетин и научавайте първи за нашите промоции!