Меню
Logo
Покажи
Сортирай по
Златна висулка - Ръката на фатима
Златна висулка - Ръката на фатима

111.00 лв.

Добави
Златна висулка за Снимка
Златна висулка за Снимка

353.00 лв.

Добави
Златна висулка - Пленително Ангелче
-5%
Златна висулка - Пленително Ангелче

166.00 лв.

174.00 лв.

Добави
Златна висулка - Опал
Златна висулка - Опал

126.00 лв.

Добави
Златна висулка - Момиченце
Златна висулка - Момиченце

148.00 лв.

Добави
Златна висулка - Момиче
Златна висулка - Момиче

199.00 лв.

Добави
Златна висулка - Опалче
Златна висулка - Опалче

83.00 лв.

Добави
Златна висулка - Звездичка
Златна висулка - Звездичка

81.00 лв.

Добави
Златна висулка - Мече
Златна висулка - Мече

183.00 лв.

Добави
Златна висулка - Ключе
Златна висулка - Ключе

144.00 лв.

Добави
Златна висулка - Бебешки крачета
Златна висулка - Бебешки крачета

95.00 лв.

Добави
Златна висулка - Водно конче
Златна висулка - Водно конче

160.00 лв.

Добави
Златна висулка - Мини Ангелче
Златна висулка - Мини Ангелче

49.00 лв.

Добави
Златна висулка - Ключ сол
Златна висулка - Ключ сол

109.00 лв.

Добави
Златна висулка - Вяра, надежда и любов
Златна висулка - Вяра, надежда и любов

187.00 лв.

Добави
Златна висулка - Ръката на Фатима
Златна висулка - Ръката на Фатима

164.00 лв.

Добави
Златна висулка - Детелина от сърца
Златна висулка - Детелина от сърца

253.00 лв.

Добави
Златна висулка - Детелина
Златна висулка - Детелина

259.00 лв.

Добави
Златна висулка - Ангелче
Ново
Златна висулка - Ангелче

85.00 лв.

Добави
Златна висулка - Ангелче
Златна висулка - Ангелче

121.00 лв.

Добави
Златна висулка - Папирус Мислещо Ангелче
Златна висулка - Папирус Мислещо Ангелче

102.00 лв.

Добави
Златна висулка - Ангелче
Златна висулка - Ангелче

186.00 лв.

Добави
Златна висулка - Пеперудка
Златна висулка - Пеперудка

128.00 лв.

Добави
Златна висулка
Златна висулка

210.00 лв.

Добави

Вечна красота: Изследвайте ослепителния свят на златните детски висулки от BirSe.bg


Златните висулки за деца са не само възхитителни аксесоари, но и скъпи символи на любов и привързаност. Ние от Birse се гордеем изключително много с нашата колекция от изящни златни висулки, създадени специално за деца. Всеки медальон е шедьовър, създаден от нашите майстори златари, изработен с прецизност и внимание към детайла. В това описание на категорията ще разгледаме зашеметяващото разнообразие от златни висулки, предлагани в Birse, значението на различните скъпоценни камъни, поводи за подаряване на висулки, съвети за избор на идеалното златно бижу и причините Birse да е крайната дестинация за вашето нужди от златни бижута.


Златните висулки, които ще откриете на BirSe.bg


Нашите майстори златари изработиха експертно разнообразна гама от златни висулки, които да отговарят на уникалния стил и предпочитания на всяко дете. В Birse ще намерите асортимент от златни цветове, включително бяло злато, жълто злато, комбинация от жълто и бяло злато и комбинация от жълто, бяло и розово злато. Висулките от бяло злато излъчват вечна елегантност и изтънченост. Хладният, сребрист оттенък на бялото злато добавя нотка съвременен чар към всеки ансамбъл, което го прави популярен избор за тези, които търсят модерна естетика. Висулките от жълто злато имат топъл и сияен блясък, който символизира традиция и лукс. Богатият златист оттенък на жълтото злато улавя същността на класическата елегантност, което го прави вечен и универсален вариант. Бижута, които комбинират жълто и бяло злато създават завладяващ контраст, който добавя уникален и артистичен щрих. Тази комбинация позволява зашеметяващи дизайни, които показват най-доброто от двата златни цвята, което води до визуално поразително парче. Комбинацията от жълто, бяло и розово злато предлага възхитителна комбинация от цветове и текстури. Тези многоцветни висулки излъчват игрив и причудлив чар, идеални за деца, които прегръщат креативността и индивидуалността.

Сред голямата колекция от златни бижута, Birse предлага селекция от златни висулки за деца, украсени с изящни естествени камъни. Всеки камък носи своя собствена символика, добавяйки дълбочина и смисъл на висулката. Ще откриете модели с циркони. Този естествен камък е популярен избор за висулки за деца поради тяхната искряща красота. Тези скъпоценни камъни символизират чистота, яснота и защита. Цирконите се предлагат в различни цветове, което ви позволява да изберете висулка, която отговаря на личността и стила на вашето дете. Имате възможност да изберете медальон с камък тюркоаз. Тюркоазът е завладяващ камък, известен със своите поразителни сини и зелени нюанси. Асоциира се със спокойствие, защита и положителна енергия. Тюркоазените висулки добавят ярки цветове към колекцията от бижута на вашето дете, предизвиквайки чувство на радост и спокойствие. Сред висулките с естествени камъни ще откриете и такива украсени с опал. Опалите са хипнотизиращи скъпоценни камъни, които демонстрират калейдоскоп от цветове. Те се свързват с творчеството, вдъхновението и емоционалното изцеление. Опаловите висулки са уникален и пленителен избор, отразявайки жизнения дух и въображение на вашето дете.


Подарете златна висулка на любимо дете


Златните висулки заемат специално място в сферата на подаръците, тъй като те символизират любов, привързаност и важни етапи в живота на детето. Златните висулки са подходящ подарък за кръщене, ако вие сте гост, ако вие сте кръстника или кръстницата ви препоръчваме да подарите златно кръстче, но да се върнем на висулките. Златната висулка е скъп подарък за церемония по кръщене. Той символизира защита, благословии и доживотна отдаденост на вярата. Подаряването на златна висулка по време на това свещено събитие означава духовното пътуване на детето и служи като ценен спомен за години напред. Рождените дни са също важни събития, които заслужават да бъдат отбелязани със значими подаръци. Златен медальон представлява любов, растеж и пожелания за светло бъдеще. Той служи като напомняне за радостните моменти, споделени в специалния ден за детето, и се превръща в скъп символ на любовта от дарителя. Дипломирането бележи важен крайъгълен камък в образователния път на детето. Подаряването на златен медальон означава постижение, отдаденост и гордост от техните постижения. Той служи като символ на насърчение и вдъхновява детето да продължи да се стреми към успех в бъдещите си начинания. Ако детето завършва дванайсти клас, ние ви препоръчваме да разгледате дамски златни бижута или мъжките, в тези колекции ще откриете бижута, които са подходящи за зрели хора, които поемат по своя път.


На какво да обърнете внимание при избора на златна висулка за дете?


Изборът на перфектния златен медальон изисква внимателно обмисляне и внимание към детайла. Вземете под внимание личността и предпочитанията на детето, когато избирате висулка. Независимо дали става въпрос за причудлив дизайн, класически мотив или персонализирана висулка, изберете такъв, който резонира с тяхната индивидуалност. Обърнете внимание на размера и пропорциите на висулката, като се уверите, че е подходяща за деликатното вратле на детето. Изберете по-малки и леки висулки, които са удобни и безопасни за ежедневно носене. Ако висулката не се предлага с верижка, помислете за вида и дължината на веригата, която ще допълва висулката. Веригата трябва да е здрава, сигурна и подходяща за възрастта и размера на детето. Ако висулката включва камък, помислете за символиката на камъка, издръжливостта и изискванията за поддръжка. Някои камъни може да изискват специални грижи, докато други са по-устойчиви за ежедневно носене.


Как да комбинирате златните висулки?


Златните висулки могат да бъдат красиво съчетани с други бижута, за да създадат координирана и изискана визия. Уверете се, че висулката и другите бижута имат подобен стил или тема. Това създава сплотена и хармонична естетика. Ако висулката е със специфичен златен цвят, като жълто или бяло злато, помислете дали да изберете други бижута в същия златен цвят, за да създадете еднакъв и полиран вид. Ако висулката включва камък, помислете за избор на обеци или пръстени с подходящи или допълващи се камъни, за да създадете балансиран и елегантен ансамбъл.


Защо да изберете бижута от BirSe.bg?


Бижутата Birse са олицетворение на съвършенството, когато става дума за златни бижута. Нашите майстори златари внасят години опит и страст в своя занаят, като гарантират, че всяко парче е щателно проектирано и изработено до съвършенство. Ние предлагаме широка гама от златни бижута за деца, включително висулки, верижки, гривни и обеци. Нашата колекция представя разнообразни дизайни, стилове и ценни материали, за да задоволи всеки вкус. Ние в Birse вярваме в използването само на най-добрите материали и прилагането на строги мерки за контрол на качеството. Нашият ангажимент за изключително качество гарантира, че нашите златни бижута са издръжливи, лъскави и запазват красотата си за поколения напред. И не на последно място - Ние се гордеем с предоставянето на изключително обслужване на клиентите. Нашият опитен и любезен персонал е винаги готов да ви помогне да намерите перфектния златен медальон или всяко друго бижу, осигурявайки приятно и персонализирано пазаруване.

Абонирайте се за нашия e-mail бюлетин и научавайте първи за нашите промоции!