Сребърни висулки

Пазаруване по
Опции за пазаруване
Преглед като Табличен изглед Списък

Продукти 1-16 от 446

Desc
на страница
 1. Фина Сребърна Висулка с Изящна Розичка | Цена 11 лв
  Сребърна висулка - Розичка
  Специална цена 8,80 лв. Редовна цена 11,00 лв.
 2. Сребърна висулка
  Сребърна висулка
  Специална цена 9,60 лв. Редовна цена 12,00 лв.
 3. Сребърна висулка - Сапфир
  Сребърна висулка - Сапфир
  Специална цена 11,20 лв. Редовна цена 14,00 лв.
  Този продукт е изчерпан. За специална поръчка, моля обадете се на тел 0885 09 00 10
 4. Сребърна висулка - Дървото на Живота
  Сребърна висулка - Дървото на Живота
  Специална цена 12,00 лв. Редовна цена 15,00 лв.
  Този продукт е изчерпан. За специална поръчка, моля обадете се на тел 0885 09 00 10
 5. Фина Дамска Висулка от Розово Сребро с Нежна Пеперудка
  Сребърна висулка - Пеперудкa
  Специална цена 12,00 лв. Редовна цена 15,00 лв.
 6. Фина и Красива Сребърна Висулка с Пеперудка | Цена 12 лв
  Сребърна висулка - Пеперудка
  Специална цена 12,00 лв. Редовна цена 15,00 лв.
 7. Нежна Висулка от Розово Сребро с Дървото на Живота
  Сребърна висулка - Дървото на живота
  Специална цена 12,00 лв. Редовна цена 15,00 лв.
 8. Фина и Нежна Сребърна Висулка с Дървото на Живота
  Сребърна висулка - Дървото на живота
  Специална цена 12,00 лв. Редовна цена 15,00 лв.
 9. Символична Висулка "Love" със Сърчице от Розово Сребро
  Сребърна висулка - Love
  Специална цена 12,00 лв. Редовна цена 15,00 лв.
 10. Изящна Висулка от Розово Сребро и Форма на Розичка
  Сребърна висулка - Розичка
  Специална цена 12,00 лв. Редовна цена 15,00 лв.
 11. Висулка от Нежно Розово Сребро с Изящна Пеперудка
  Сребърна висулка - Пеперудка
  Специална цена 12,00 лв. Редовна цена 15,00 лв.
 12. Нежна Сребърна Висулка с Красива Пеперудка
  Сребърна Висулка - Пеперудка
  Специална цена 12,00 лв. Редовна цена 15,00 лв.
 13. Нежна Сребърна Висулка с Бляскави Циркони | В Комплект
  Сребърна висулка
  Специална цена 12,80 лв. Редовна цена 16,00 лв.
 14. Сребърна висулка - Котенце 498
  Нов
  Сребърна висулка - Котенце 498
  Специална цена 13,60 лв. Редовна цена 17,00 лв.
 15. Сребърна висулка - Ключе
  Сребърна висулка - Ключе
  Специална цена 13,60 лв. Редовна цена 17,00 лв.
 16. Финна Сребърна Висулка с Нежен Естествен Аметист
  Естествени камъни
  Сребърна Висулка - Естествен Аметист 0,95 ct.
  Специална цена 14,40 лв. Редовна цена 18,00 лв.
  Този продукт е изчерпан. За специална поръчка, моля обадете се на тел 0885 09 00 10
Преглед като Табличен изглед Списък

Продукти 1-16 от 446

Desc
на страница

Сребърни висулки

Нежни, красиви и изключително символични са сребърните висулки. В различни периоди от историята хората не малко пъти са оценявали среброто и сребърните бижута по-високо от златото. Няколко фактора правят среброто един от най-популярните метали за бижута, особено при сребърните висулки. Това са неговият блясък, който се нарежда като най-забележителната му визуална характеристика, а сребърните висулки са един от най-удобните за носене и съчетаване с други бижута. Сребърните висулки също са много по-евтини от златните или от платината. Тъй като среброто провежда топлина по-добре от златото, наличието на повече сребърни висулки на пазара е обяснимо. По тази причина начинаещите производители на бижута често се научават как да моделират сребро. След като получат контрол върху техниката си на този високопроводим метал, започва създаването на изящните сребърни висулки

.Сребърна висулка

Сребърни висулки в ежедневието 

За да може да се комбинира по многобройни начини, всяко сребърно колие трябва да има подходящите сребърните висулки към него. Варирайки между такива за ежедневието, така и за специални случай, сребърните висулки могат да се смеят в зависимост от Вашето облекло. Най-хубавото при сребърните висулки е, че могат да се сменят според настроението, визията и желания ефект. Ако разполагате с няколко сребърни висулки на брой – то сменяйки ги, ще добавите доза разнообразие в стила си. В нашите магазини и онлайн на birse.bg ще намерите голямо разнообразие от уникални сребърни висулки, защото има за всекиго по нещо.

Сребърни висулки и техните символични форми

Различни и изключителни са символичните форми на сребърните висулки. Като започнем от класическите и най-разпространените дамски висулки на с форма на сърце - символ на любовта и безкрайността. Тази форма често има много лична символика, като комбинирайки двата символа, тяхното значение става още по-силно и интимно. Безброй други елементи и изящни форми съществуват при сребърните висулки в нашите колекции бижута. В магазините ни можете да намерите висулки с форми от детелинки, преди флорални – дървото на живота, цветенца, листа, до религиозни символи – кръстчета, ръката на Фатима и всякакви други разнообразни и стилни модели. Изработката на дамските висулки също може да е много разнообразна, в зависимост от това дали предпочитате розово или класическо сребро, със или без циркони, изчистени или по-екстравагантни модели бижута. В това число най-голямото разнообразие е в сребърните висулки.

Сребърна висулка с естествен сапфир

Сребърни висулки от бяло сребро

Уникалните сребърни висулки от бяло сребро, които може да намерите при нас, са символични, нежни, с различни красиви форми, а някой - дори и букви. Сребърните висулки от един или повече цветове лесно могат да се съчетаят помежду си. Също така няма абсолютно никаква нужда да се съобразявате с цвета на вашите гривни, обеци и пръстени – сребърните висулки си отиват със всичко. Ако разбира се, държите сребърни бижута да бъдат от една и съща колекция, тогава сребърните висулки може да съчетаете с подходящи гривни, пръстени и обеци от същия модел стилен сребърен комплект. Важното при съхранението на бялото сребро и сребърните висулки е че се надират повърхностно от дрехите, които носим. Това означава, че е хубаво да бъдат периодично полирани от специалисти-бижутери. Но внимавайте да не прекалите с полирането - някои сребърни бижута могат да се повредят трайно и необратимо.

Сребърни висулки от розово сребро

Сребърните висулки са един от най-красноречивите аксесоари, които допълват  външния вид на всяка дама. Един начин за демонстриране на видимо младежки стил е чрез сребърните висулки от розово сребро. Огромната палитра от различни по вид елементи, символи и детайли в сребърните висулки ги правят са най-подходящи бижута за нежните дами. Едно е ясно – носенето на по няколко сребърни висулки на един или на различни сребърни синджири е абсолютно позволено. Съчетанията на сребърните висулки дори могат да бъдат между модерни и класически форми ни, с циркони, естествени камъни или в съчетание на няколко цвята сребро. 

Сребърни висулки за децата

Специално за децата, ние сме подготвили богат асортимент от сребърни висулки за големи и малки. От розово или бяло сребро, сребърните висулки за деца могат да бъдат в една от разнообразните форми, които предлагаме: детелинка, пеперуда, калинка, ключе, сърце, рибка, слонче и други. Едни от най-важните и запомнящите се детски подаръци също влиза в графата сребърни висулки. Това е така важното за израстването на детето кръстче, което може да се закупи като едно от нашите златни или сребърни висулки. Ако, разбира се, не смятате да се уповавате на традицията, то разгледайте сребърните ни висулки в графа Кръстчета.

Сребърни висулки за нежната половинка

За всяка жена е повече от важно да бъде обгрижвана и засипвана от внимание. Точно това може да се постигне лесно с една от многото ни сребърни висулки, която тя ще помни вечно. Ако търсите добра идея за подарък за любимата, то той със сигурност трябва да символизира вашата силна любов. Подходящ подарък с този замисъл са сребърните висулки с форма на сърце или ключ. Ако търсите подарък за ваша приятелка, то по-добре да изберете неутрален символ – като цвете например. При повод за ваш скъп роднина, препоръчваме да се обърнете към по-традиционните сребърни висулки в комбинация със злато. Особено популярни сред дамите са и сребърните висулки с естествени камъни.

Сребърна висулка

Сребърни висулки и естествените камъни

Много популярни при нас са и специалната ни колекция сребърни висулки с естествени камъни. Сребърните висулки с естествени камъни са сияйни и много елегантни. Разноцветни и креативни, тези сребърни висулки съчетават нежни детайли и уникален блясък - това прави висулките и един перфектен и изтънчен женски подарък. А ако искате и да допълните вашия подарък или цялостната си визия, често може да намерите сребърни висулки, които могат да се комбинират с други бижута (пръстени, обеци, гривни) от същия модел. Така създавате перфектният сребърен комплект и не се налага да мислите за отделни комбинации и съчетания на сребърните висулки. Повече за естествените камъни може да прочетете в нашия блог.

Повече