Меню
Logo
Birse.bg
>
Често Задавани Въпроси

Сертификатът, придружаващ изделието, е за качество на материала - проба на злато, грамаж на изделието, вид на камъка.
Също така то Ви дава правото за рекламация. Ако е установен фабричен дефект при употреба на бижуто, то ще бъде поправено или заменено за наша сметка.

Ние се стремим да бъдем максимално коректни с всеки един от Вас, с цел максимален брой доволни клиенти. Затова е в сила нашата политика за връщане на бижу, което не Ви допада. Имате право да върнете продукта в 14 дневен срок, с единственото условие: цялата пратка и нейното съдържанието трябва да бъде във вида, в който Ви е била изпратена.

- Всяко едно бижу, което си купувате при нас, е обработен съобразно законовите мерки и регулации на Република България.
- Нашите изделия притежават съответната митническа маркировка
- Италианските ни модели имат обозначение "Italy", доказващо произхода
- Всяко едно златно или сребърно изделие има съответното обузначение за чистота на материалите. Пример: 14 карата злато - маркровка "585" или Сребро - "925"

Най-добрият вариант е да се свържете с нас на телефон 02 981 69 79 или изпратите запитване на адрес: [email protected]. Посочете каталожния номер на бижуто и ние ще се радваме да Ви бъдем полезни! :)

Първата и най-важна стъпка е да си харесате бижуто, което ще ви зарадва най-много! След това трябва просто да следвате оцветените в червено бутони, които ще ви насочат към правилната посока. Важно е да знаете, че всички полета (освен това за кода за отстъпка) трябва да бъдат попълнени. Birse.bg гарантира за сигурността на Вашата лична информация!

Категорично, не! Ние държим на своите клиенти и по никакъв начин не бихме искали да ги изненадаме неприятно.

Фирмата, представляваща сайта, съществува от 1993 година. През всички тези години сме се старали да не създаваме причина, поради която да имаме недоволни клиенти. Ние няма да си позволим да Ви излъжем в никакъв случай!

Кодът за отстъпка се поставя след като натиснете бутона "поръчай" и влезете в секция "количка". В секция "количка" полето за промо кода е точно под снимката на вашето бижу. В полето въвеждате кода, който имате и натискате бутона "въведи".

Абонирайте се за нашия e-mail бюлетин и научавайте първи за нашите промоции!