fb
Меню
Logo
Начало
>
Блог
>
Бижутата с формата на ангелчета – символика и значение

Бижутата с формата на ангелчета – символика и значение

Публикувано: 22.04.2016

Напоследък ангелчетата набират изключителна популярност както в бижутерията, така и в модата като цяло. Досега ангелчетата се ползваха с доверие в татуирането, където много хора избират елементи на ангелски крила или цели ангелчета в различни пози.

Бижутата с формата на ангелчета са красив и стилен избор за всяка дама, но и невероятно подходящи за децата. Разновидностите и многообразието са безкрайни - колиета, обеци, гривни, пръстени - и всички, оформени под символиката на нежни ангелчета. В тази статия искаме да Ви разкажем малко повече за значението на ангелчетата и позата, в която са запечатани, за да може най-лесно да откриете Вашето бижу или да Ви дадем добра идея за тематичен подарък.


Летящо ангелче


Препоръчва се за неомъжените жени, за да успеят да привлекат достойни партньори - верни и надеждни. Смята се, че бижу с летящо ангелче, предпазва притежателката си от грешния партньор или ако вече има такъв - от изневяра.


Ангелче с разперени криле


Отстранява фалша в отношенията. Този талисман пази от съмнителни познанства, показва истината и мнимите чувства на претендентите за Вашето сърце. С такова бижу ще успеете да разгадаете тайните на своя избраник.


Седящо ангелче на колене


Предпазва влюбените от раздяла и разочарование. Най-подходящо е за двойки, които са разделени по независещи от тях причини. Бижуто ще помогне срещата да настъпи по-скоро и да е изпълнена с обич. Прогонва ненужните съмнения, илюзии, интриги и сплетни.


Ангелче със стрелички


Изпълнява мечтата за любов. Помага при срещата с любимия мъж-мечта, който сте избрали за Ваш спътник в живота. За аналог на този вид талисман се счита и Купидон, държащ лък със стрели.


Свирещо ангелче


С арфа или цигулка това ангелче подсилва и заздравява съпружеската любов. Не позволява на семейството да се разпадне. Талисманът е способен да изпълни с романтика и най-монотонните отношения. Амурчетата, свирещи на флейта, лира или друг инструмент, гарантирано ще Ви избавят от ревността.


Целуващи се ангелчета


Предназначени са за семейни двойки и партньори, които са пред раздяла. Те ще скрепят разклатените отношения и ще накарат партньорите трезво да премислят ситуацията, да осъзнаят грешките и да направят правилните изводи. Раздялата е най-лесното решение за прошката се иска мъдрост и помирение.


Замислен ангел


Неутрализира нежеланите вмешателства в любовните отношения. Ако щастието Ви е помрачено от действията на трето лице, което спъва любовта Ви, то този талисман би Ви помогнал. Ще Ви помогне да виждате достойнствата на Вашия избраник и да приемате недостатъците му.

И извън всички символики, изброени дотук, най-важният съвет, който бихме могли да дадем на нашите читатели, е да вярват в себе си във възможностите си. Да рискуват и да стъпват смело напред. Защото животът започва там, където свършва зоната ни на комфорт.


За още полезни съвети - последвайте ни във Facebook и Instagram

Последни статии
Бижута с букви - когато името има значение
Бижута с букви - когато името има значение
21.03.2023
Прочети тук
Какво да имате предвид, при избора на дамски пръстен с диамант
Какво да имате предвид, при избора на дамски пръстен с диамант
14.03.2023
Прочети тук
Дамски гривни за подарък - перфектен избор за предстоящите празници
Дамски гривни за подарък - перфектен избор за предстоящите празници
01.03.2023
Прочети тук
Абонирайте се за нашия e-mail бюлетин и научавайте първи за нашите промоции!