Меню
Logo
Начало
>
Блог
>
Бижута с камъни според зодията - I част

Бижута с камъни според зодията - I част

Публикувано: 22.07.2022

Бижута с камъни според зодията – защо са толкова популярни?

Бижута с камъни според зодията наричаме бижута, които са направени със скъпоценни камъни, предназначени за хора от точно определена зодия. Все повече хора през последните години проявяват интерес към астрологията като наука за разположението на планетите и тяхното влияние върху поведението, характера и съдбата на човека. Специфичната енергия на всеки един човек, комбинирана с енергиите на определени скъпоценни камъни, има пряко отношение към това как съответният човек се чувства в ежедневието си, взаимодейства с околния свят и дали постига целите си в професионален и личен аспект. Ето защо е толкова важно да подберете правилните бижута с камъни според зодията:

Бижута с камъни според зодията - цени 1
Бижута с камъни според зодията

  • Бижута с камъни според зодията: Различните зодии имат различни нужди – хората от различните зодии имат нуждата да си взаимодействат с различни скъпоценни камъни. Няма скъпоценни камъни, които да са универсални и да влияят по еднакъв начин на всеки един човек. Даден скъпоценен камък може да е изключително полезен за определени хора, но да оказва негативно влияние върху други. Затова трябва да си закупите бижута с камъни според зодията, за да си гарантирате, че те ще имат не само естетическа, но и практическа функция в ежедневието ви.
  • Бижута с камъни според зодията: Подчертаване на силните страни и преодоляване на слабостите – правилните бижута с камъни според зодията са способни да подчертаят вашите силни страни и да ви помогнат да преодолеете слабостите си. Например рубинът и халцедонът са много полезни за представителите на зодия Овен, защото стимулират вродените им качества, свързани с творческо и креативно мислене. Избирането на подходящи за вас бижута с камъни според зодията несъмнено ще ви бъде от полза във връзка с развитието ви в професионален план и чисто като личност.
  • Бижута с камъни според зодията: Връзка с корените – за да има успех в живота, всеки човек трябва да се стреми да е максимално близко до корените си, които му дават необходимата сила и увереност. И правилните бижута с камъни според зодията ще ви послужат идеално за тази цел. Отново ще дадем пример, за да разберете по-добре какво имаме предвид. Представителите на зодия Телец имат подчертана връзка със земното начало – то подчертава изразителността и бурния им стремеж към прогрес. За да бъдат подсилени тези техни качества и характеристики, те трябва да носят точните бижута с камъни според зодията. А именно камъни, които са в земните цветове (най-вече синьо и тъмнозелено). Такива скъпоценни камъни са топазът и изумрудът.

Разгледайте бижута от естествни камъни от BIRSE!

Бижута с камъни според зодията – защо са толкова популярни?

Последни статии
Как да комбинираме бижутата с тоалета за абитуриентския бал: Съвети и трикове
Как да комбинираме бижутата с тоалета за абитуриентския бал: Съвети и трикове
23.04.2024
Прочети тук
Най-стилният избор на бижута за абитуриентския бал: Топ 5 идеи
Най-стилният избор на бижута за абитуриентския бал: Топ 5 идеи
15.04.2024
Прочети тук
Специални моменти, специални бижута: Идеи за подаръци за абитуриенти
Специални моменти, специални бижута: Идеи за подаръци за абитуриенти
02.04.2024
Прочети тук
Абонирайте се за нашия e-mail бюлетин и научавайте първи за нашите промоции!