Меню
Logo
Начало
>
Блог
>
Гривни от полускъпоценни камъни според зодията - I част

Гривни от полускъпоценни камъни според зодията - I част

Публикувано: 25.07.2022

Връзката между полускъпоценните камъни и астрологията е известна още от векове. Хората са вярвали, че всеки скъпоценен камък трябва да бъде при точния си притежател, за да се проявят свойствата му. Гривните от полускъпоценни камъни според зодията са били един от първите варианти за "астрологични бижута". Единствено жреците, старейшините и звездобройците знаели как "работят" полускъпоценните камъни с планетите и звездите. И единствено те, имали право да правят гривни от полускъпоценни камъни според зодията. Неслучайно, всеки владетел се съветвал с някои от тях, при поръчката на корона. Централният камък върху нея, трябвало да бъде не само най-красивият, величествен и изящен, но и да притежава "магическите сили" подходящи за владетеля.


Днес, всеки от нас може да се възползва от "магическите сили" на полускъпоценните камъни, дори да не е владетел. Гривните от полускъпоценни камъни според зодията са чудесен начин да си подарите мъничко вълшебство и красота.

В следващите редове ще ви разкажем какви гривни от полускъпоценни камъни според зодията са подходящи за всеки от дванадесетте знака, имайки предвид тяхната стихия - огън, земя, въздух и вода.


Защо да изберете точно гривни от полускъпоценни камъни според зодията


Гривни от полускъпоценни камъни според зодията - цени 1
Гривни от полускъпоценни камъни според зодията

Гривните от полускъпоценни камъни според зодията са едни от най-разпространените бижута, подходящи както за дамите, така и за господата. Огромното разнообразие от модели гривни от полускъпоценни камъни според зодията, позволява да изберете не само цветът и размерът им, но и формата на самия камък. Пръстените, както и гривните от полускъпоценни камъни според зодията са едни от най-подходящите бижута от гледна точка на астрологията, защото ръцете се движат около цялото тяло. Освен това, гривните от полускъпоценни камъни според зодията са чудесна идея за персонализиран подарък. Зарадвайте любим човек, като изберете точния скъпоценен или полускъпоценен камък според зодията му, и му подарете частица вълшебство и красота. Дори да е от хората, които не следят хороскопа си, сме сигурни, че ще оцени камъкът подбран специално за него.

Последни статии
Как да комбинираме бижутата с тоалета за абитуриентския бал: Съвети и трикове
Как да комбинираме бижутата с тоалета за абитуриентския бал: Съвети и трикове
23.04.2024
Прочети тук
Най-стилният избор на бижута за абитуриентския бал: Топ 5 идеи
Най-стилният избор на бижута за абитуриентския бал: Топ 5 идеи
15.04.2024
Прочети тук
Специални моменти, специални бижута: Идеи за подаръци за абитуриенти
Специални моменти, специални бижута: Идеи за подаръци за абитуриенти
02.04.2024
Прочети тук
Абонирайте се за нашия e-mail бюлетин и научавайте първи за нашите промоции!