Меню
Logo
Начало
>
Блог
>
Гривни с диаманти - перфектният подарък за всяка дама

Гривни с диаманти - перфектният подарък за всяка дама

Публикувано: 15.02.2023
Златна гривна с диаманти
Вижте гривни с диаманти

Декември вече е тук, а това означава, че до едни от най-специалните празници в годината, остават само няколко дни. Честно да си признаем, ние вече нямаме търпение за тях, пък и коледното настроение напълно ни е завладяло. Затова, днес ще ви разкажем за едни наистина невероятни бижута - а именно гривните с диаманти. Те са перфектният подарък (и в това сме напълно убедени), за всяка дама и всеки повод. Символиката, която крият гривните с диаманти е не само в камъка, но и в самото бижу. Изящните и красиви моделите гривни с диаманти, се изработват само от доказани майстори на ювелирното изкуство. А ние селектирахме най-добрите им предложения на сайта ни. Доверете се на високото качество и перфектната изработка, които гривните с диаманти от BirSe ви предлагат, и бъдете сигурни, че сте открили перфектния подарък за Коледа.


Как да изберем гривните с диаманти


Каквито и лични критерии да сте си определили за избора на гривни с диаманти, и тук имаме предвид всичко от бюджета до цвета на златото, то най-важният от тях е мястото, от което ще ги купите. Когато става дума за гривни с диаманти или въобще бижута с диаманти, винаги търсете сертификат за качество и произход. Всички бижута на BirSe.bg са придружени с такъв, и гривните с диаманти не са изключение. Обръщаме внимание на тази важна подробност, защото високата цена на този вид украшения, е изключително примамлива за някои недобросъвестни търговци. Или накратко казано - цената не е определяща за качеството на гривните с диаманти.

От тук нататък, съветите ни за избора на гривни с диаманти са по-скоро естетически, тъй като тези бижута са наистина съвършени. Най-предпочитаният вариант при моделите гривни с диаманти е класическото излъчване. Няколко по-малки камъка, подредени в идеална хармония, нежно обгърнати от жълто / бяло злато. Разбира се, това не означава, че не можете да заложите на личните си предпочитания. Например гривни с диаманти, при които камъкът е инкрустиран в символ. Или пък, атрактивните златни гривни с диаманти в комбинация с други скъпоценни камъни.


Символика на гривните с диаманти


Гривни с диаманти от бяло злато
Най-добрите гривни с диаманти

Както вече споменахме, символиката на гривните с диаманти се крие в цялото бижу, а не само в камъка. От една страна, формата на гривните с диаманти описва пълен кръг върху китката, а той е символ за безкрайност. Някои народи са вярвали, че гривната изразява свързването на небето и земята, духовното и материалното, в безкраен кръговрат. Затова не е учудващо, че само знаещите хора са имали право да носят този накит - владетелят, жрецът, писарите и музикантите. Гривните с диаманти са едни от най-красивите наследници на това схващане.

Диамантите, често са възприемани само като символ на любовта. Те обаче, символизират и живота, и то в най-чистата му и прекрасна форма. Гривните с диаманти, добавят още по-дълбок смисъл на това разбиране, имайки предвид идеалната им кръгла форма.


Какво превръща гривните с диаманти в перфектния подарък


Знаем, че звучим пристрастно, но гривните с диаманти наистина са перфектният подарък. Това, което ги превръща в такъв е символиката и изяществото, които притежават. Златните гривни с диаманти са подходящи за всеки повод и всяка дама. Няма как да изберете по-добра комбинация от най-предпочитания благороден метал и скъпоценните камъни, известни като "най-добрите приятели на жените".

Като израз на любовта и чувствата ви, гривните с диаманти са страхотен избор за вашата половинка. Още повече, ако вече сте подарили годежен пръстен с диамант, то гривните с диаманти идеално ще допълнят визията. Символиката свързана с живота, прави гривните с диаманти изключително подходящи за останалите любими дами в семейството - майка, дъщеря, сестра. Освен това, на гривните с диаманти можете да заложите при всеки специален повод като годишнина от сватбата, рожден ден, дипломиране и разбира се Коледа.


Какви гривни с диаманти ще откриете на Birse.bg


Като професионалисти в сферата на ювелирното изкуство, ние от BirSe знаем, че дори страхотните накити като гривните с диаманти, имат нужда от персонален елемент, за да се превърнат в перфектния подарък. Естествените камъни в бижутата са чудесен вариант за дамите, които съобразяват накитите си според зодията, например. Затова, при нас ще откриете и впечатляващи гривни с диаманти в комбинация с рубини или сапфири. Дамите зодия Овен и зодия Лъв, със сигурност ще оценят достойнствата на бляскавите рубини, имайки предвид метафизичните свойства на камъка.


Гривни с диаманти и други скъпоценни камъни


Гривни с диаманти от жълто злато
Изберете гривни с диаманти

И като говорим за атрактивни предложения при гривните с диаманти, не може да не обърнем специално внимание и на моделите гривни с диаманти в комбинация с други скъпоценни камъни. От една страна, те запазват символиката на гривната, а от друга, добавят още един акцент и смисъл в цялото бижу. Така например, гривните с диаманти и сапфири са чудесен подарък, когато искате да изразите не само любов, но и уважение към половинката си. Сапфирът е камъкът на мъдростта, чистотата и царствеността. А предстоящата Коледа е идеален повод да напомните на любимата си жена, че тя е "кралицата на сърцето ви" - гривните с диаманти и сапфири ще ви помогнат с тази задача. Комбинацията с рубини пък, превръща гривните с диаманти в символ на силната и страстна любов. Силна като твърдостта на диаманта и страстна, като червения цвят на рубина. Затова и гривните с диаманти и рубини, са изключително подходящи като подарък за годишнина от сватбата.


Как да съчетаем гривните с диаманти с останалите ни бижута


В зависимост от модела гривни с диаманти, който сте избрали - класически или в комбинация с други скъпоценни камъни, то най-добре е да се придържате към правилото "еднакви акценти". Или казано по-ясно, гривните с диаманти комбинирайте с бижута с диаманти, а гривните с диаманти и други скъпоценни камъни - с бижута със същите скъпоценни камъни. По този начин ще постигнете хармонична и впечатляваща визия. Това се отнася и за цвета на златото. Гривните с диаманти от жълто злато, е препоръчително да се носят с други бижута от жълто злато. При гривните с диаманти от бяло злато, имате вариант и за съчетаването им със сребърни бижута, но цветът на скъпоценните камъни е добре да остане в една гама.

Празниците наближават, затова ако все още не сте избрали перфектния подарък за любимия човек, заповядайте на BirSe.bg и го открийте сред висококачествените и впечатляващи бижута на сайта ни.


Как да изберем гривните с диаманти

Символика на гривните с диаманти

Какво превръща гривните с диаманти в перфектния подарък

Какви гривни с диаманти ще откриете на Birse.bg

Гривни с диаманти и други скъпоценни камъни

Как да съчетаем гривните с диаманти с останалите ни бижута

Последни статии
Как да комбинираме бижутата с тоалета за абитуриентския бал: Съвети и трикове
Как да комбинираме бижутата с тоалета за абитуриентския бал: Съвети и трикове
23.04.2024
Прочети тук
Най-стилният избор на бижута за абитуриентския бал: Топ 5 идеи
Най-стилният избор на бижута за абитуриентския бал: Топ 5 идеи
15.04.2024
Прочети тук
Специални моменти, специални бижута: Идеи за подаръци за абитуриенти
Специални моменти, специални бижута: Идеи за подаръци за абитуриенти
02.04.2024
Прочети тук
Абонирайте се за нашия e-mail бюлетин и научавайте първи за нашите промоции!