Меню
Logo
Начало
>
Блог
>
Какви колебания имат мъжете, които планират да предложат брак?

Какви колебания имат мъжете, които планират да предложат брак?

Публикувано: 20.07.2017

Предложението за брак безспорно е едно от най-важните преживявания в живота на една жена. Макар мъжете да не гледат със същите очи на този романтичен ритуал, със сигурност доста планират и организират преди да се решат да го направят. Много по-трудно е да направиш предложението, отколкото да го получиш. Жените често не разбират половинките си защо им отнема толкова дълго време да се решат на тази стъпка, но истината е, че на мъжете никак не им е лесно. Още със започването на плановете за предложение се поставя началото на поредица от въпроси, които мъжът си задава и поради които настъпват колебания около организацията на събитието.


Какви са първите въпроси, които ти изникват в съзнанието


Какъв пръстен да избера?


Първото обстоятелство, без което е невъзможно да се направи предложение е годежният пръстен. Скъпи господа, за да можете да изберете правилният пръстен, е нужно да опознаете вкуса на Вашата половинка. Дали тя харесва по-ексцентрични или по-семпли дрехи, дали обича масивни аксесоари или ефирни и нежни бижута, също може да Ви подскаже какъв пръстен да изберете. Бижутерийното изкуство предлага не само готови варианти за годежен пръстен, но и изработки по поръчка. За по-семплите дами са подходящи класическите пръстени с акцент от искрящ камък в средата на композицията, а за по-екстравагантните - комбинация от няколко камъка върху пръстена, разчупена визия на дизайна и дори цветен камък.

В едно, обаче, можете да бъдете сигурни - независимо от това какъв е пръстенът, важен е символът и няма значение каква е стойността или визията му. Всяка жена влага в годежния си пръстен емоция и любов, а не ценова или стилистична стойност!


На кой пръст да поставим бижуто?


Едва ли в самия момент на предложението ще мислите точно кой беше пръстът, но е редно да знаете, че годежният пръстен се поставя на безимения пръстен на дясната ръка. Надяваме се в този така емоционален момент Вашата половинка да успее да събере мислите си и сама да Ви насочи, подавайки си дясната ръка (повечето жени са преживявали този момент стотици пъти в мислите си и със сигурност няма да сбъркат ръката).


Какво ли ще ми отговори?


Всички знаем, че отговорът на предложението за брак е ДА, но доста мъже се страхуват, че могат да получат и отрицателен такъв. Скъпи мъже, ние вярваме във Вашата интуиция и сме сигурни, че усещате накъде върви връзката Ви и дали жената до Вас е готова за този въпрос. Затова, ако сте убедени, че е настъпил моментът за стъпка напред, то не се съмнявайте, че отговорът ще бъде положителен!


Какво следва след това?


Ако си мислите, че най-трудното е свършило с предложението, то почакайте да видите колко още решения трябва да се направят за самата сватба. Разбира се, плюсът е, че от тук насетне не планирате нищо сами, а главната роля е поела половинката Ви. Когато става въпрос за ритуали и големи организации за събития, не е ли по-добре, че жените си падат повече по тези неща?

Последни статии
Как да комбинираме бижутата с тоалета за абитуриентския бал: Съвети и трикове
Как да комбинираме бижутата с тоалета за абитуриентския бал: Съвети и трикове
23.04.2024
Прочети тук
Най-стилният избор на бижута за абитуриентския бал: Топ 5 идеи
Най-стилният избор на бижута за абитуриентския бал: Топ 5 идеи
15.04.2024
Прочети тук
Специални моменти, специални бижута: Идеи за подаръци за абитуриенти
Специални моменти, специални бижута: Идеи за подаръци за абитуриенти
02.04.2024
Прочети тук
Абонирайте се за нашия e-mail бюлетин и научавайте първи за нашите промоции!