Меню
Logo
Начало
>
Блог
>
Златно бижу - перфектният подарък за абитуриентски бал!

Златно бижу - перфектният подарък за абитуриентски бал!

Публикувано: 20.04.2014

Златните бижута отдавна са ценени заради своята вечна елегантност и непреходна привлекателност. Като един от най-ценните метали, златото заема специално място в света на модата и стила. Неговият лъскав блясък и гъвкавост го правят популярен избор за различни поводи и балната вечер със сигурност не е изключение. Когато става дума за избор на запомнящ се и значим подарък за това специално събитие, златните бижута от BirSe.bg се открояват като символ на изисканост и трайни спомени.

Златото присъства във всяка култура под всякакъв вид - като благороден метал, като елемент в приказки, митове, легенди, в различни словосъчетания и фразеологизми.

Присъствието му в историята е запазило неговото предназначение и днес - специален жест за специални поводи и подаръци за изтънчени спомени. В безброй притчи, приказки, разкази и басни златото присъства като символ на доброто, красивото, пречистващото, желаното.

В преносното си значение златото също е символ на чистотата и добротата - златен наричаме човека с добро сърце, златни са работливите ръце.


Защо да подарите златни бижута за бала


Със златото се свързва и един от четирите природни елемента, а именно огънят - символ на непресъхващ вулкан от енергия и пламенност, сила и могъщество.

Златните бижута са не само шедьовър на човешката фантазия, но никога не престават да бъдат актуални. Tе са ценни и олицетворяват благополучието и материалната обезпеченост. Именно затова златото е един от най-предпочитаните и подходящи подаръци за завършващите абитуриенти или абсолвенти. То носи своята елегантност и стойност през векове и стотици години.

Подаръкът, изработен от злато е най-сигурният и точен избор, когато искате да покажете внимание, стил и класа.

Този благороден метал е символ на трайна любов и приятелство. Златото често се свързва с трайни връзки, което го прави подходящ избор за балната вечер. Независимо дали подарявате на близък приятел или на романтичен партньор, златните бижута означават трайната природа на вашата връзка.

Подарете елегантен спомен. Едно златно бижу служи като красив спомен, който получателят може да пази цял живот. Превръща се в осезаемо напомняне за вълшебните моменти, споделени по време на бала, създавайки траен спомен.

Още една причина за избор на красив златен подарък е, че тези бижута се предлагат в различни стилове, от класически и вечен дизайн до по-съвременни и модерни изделия. Тази гъвкавост гарантира, че можете да намерите перфектното парче, което да отговаря на индивидуалния стил на получателя.


Златни чоукъри


Как да изберете перфектните златни бижута


Преди да направите избор, вземете предвид личния стил на получателя. Независимо дали предпочитат класически, модерен или бохемски, BirSe.bg предлага разнообразна гама от златни бижута за всеки вкус. Златото се предлага в различни чистоти (карати) и цветове (жълто, бяло и розово злато). Съобразете се с предпочитанията на получателя и тена на кожата, когато избирате типа метал. Някои златни бижута имат акценти от скъпоценни камъни, добавяйки нотка цвят и блясък. Изберете скъпоценни камъни, които имат значение или просто допълват любимите цветове на получателя.

BirSe.bg предоставя възможности за персонализиране на много бижута. Помислете за гравиране на инициали, специална дата или смислено послание, за да направите подаръка още по-личен.

Освен това златото е чудесна инвестиция, съответно неговите стойност и качество остават винаги високи. След време, когато види своя подарък, абитуриентът ще се изпълни с топли и приятни спомени от бала си и ще си спомни за Вас с красиви чувства, каквито символизира и самото бижу.

Това е ценен подарък, който ще издържи превратностите на времето и винаги ще бъде актуален.

Тук възможностите за подарък са много и разнообразни. От златни колиета, гривни, обеци, пръстени и висулки до ценни монети, емблематични ръкавели и щипки за вратовръзки и т.н.


Златни обеци халки


В заключение, подаряването на златни бижута от BirSe.bg за балната вечер е обмислен и смислен жест, който надхвърля момента. Следвайки тези стъпки, можете да изберете перфектното парче, което не само допълва стила на получателя, но и се превръща в скъп спомен, символизиращ специалните спомени, създадени по този важен повод.

Последни статии
Как да комбинираме бижутата с тоалета за абитуриентския бал: Съвети и трикове
Как да комбинираме бижутата с тоалета за абитуриентския бал: Съвети и трикове
23.04.2024
Прочети тук
Най-стилният избор на бижута за абитуриентския бал: Топ 5 идеи
Най-стилният избор на бижута за абитуриентския бал: Топ 5 идеи
15.04.2024
Прочети тук
Специални моменти, специални бижута: Идеи за подаръци за абитуриенти
Специални моменти, специални бижута: Идеи за подаръци за абитуриенти
02.04.2024
Прочети тук
Абонирайте се за нашия e-mail бюлетин и научавайте първи за нашите промоции!