Меню
Logo
Начало
>
Блог
>
Ценови диапазон за пазаруване 
или
 Как да изберем подарък по джоба си 
(от 10 лв до 50 лв)

Ценови диапазон за пазаруване 
или
 Как да изберем подарък по джоба си 
(от 10 лв до 50 лв)

Публикувано: 05.11.2016

Коледните празници и новогодишната подготовка са най-вълшебното време в годината. Всички очакват с нетърпение настъпващите празнични дни, в които ще прекарат повече време със семействата си и любимите си хора. Празненствата и веселбата започват още в средата на месец декември, когато идва време за фирмените банкети. Всеки от нас полага усилия и влага средства и мисъл в организирането на празничните тържества и чествания на традициите. Купуваме подаръци, опаковаме, търсим оригинални идеи, лутаме се от магазин в магазин, за да достигнем заветната цел - подреждането на даровете под елхата.сребърна гривна с червен конец


Когато, обаче, искаме да зарадваме голям брой скъпи за нас хора, се сблъскваме с бюджетния дефицит на нашите средства. Затова е хубаво и препоръчително преди да предприемем коледното пазаруване, да съставим списък с имената на хората, на които искаме да купим или направим подарък (вживейте се в ролята на истински Дядо Коледа). След това трябва да разпределим наличния ни бюджет според нашата преценка, така че в крайната цена на всички разходи, събрани в сбор, да не се надвишават нашите възможности. Така ще бъдем не само подготвени за харченето покрай празниците, но и ще успеем да планираме възможно най-точно разходите си (но не е достатъчно само планирането, трябва си и много воля).


Кои са най-популярните подаръци


Бижутата са изключително популярни сред изборите за подаръци. Те са стилно, оригинално и сигурно решение. Те притежават широк диапазон от избор, като могат да обхванат както най-ниските ценови разходи, така и да причинят доста големи харчове. Различните видове аксесоари са много подходящ и личен подарък, който показва на човека, за когото са предназначени, че отношението е с отделено внимание на индивидуалността.


сребърен комплект


Бижутата биха могли да бъдат по джоба на всеки от нас - има продукти на по-достъпни и ниски цени, както и такива с високо качество и на висока цена.


Какво можем да купим с бюджет до 20лв.


сребърно колие - корона


В този ценови диапазон можем да си позволим нежното класическо сребро. Като избор тук предлагаме така популярните гривни с червен конец и различни довършителни орнаменти, изработени от сребро, които завършват напълно композицията. Сребърните гривни с червен конец са подходящи и за жени, и за деца, и за мъже, поради регулируемия си размер - съобразявайки се с избрания от нас акцент в композицията на гривната.

Например: за жени и деца - сребърни сърчица, пеперуди, ключе, детелинка и т.н., за мъже - сребърно кръстче, око против уроки, изчистена детелина и т.н.

Друго предложение са ефектните дамски и детски обици, оформени от сребро с различни детайли и елементи. Тук се включват и по-леките и малки сребърни висулки, но припомняме, че те имат нужда и от верижка, на която да бъдат сложени. Може верижката също да е от сребро, но като по-евтин вариант предлагаме верижки от плат или кожа.


Какво можем да купим от 20лв. до 50лв.


Златна висулка - Ангелче


Тук вече може да си позволим и по-леките варианти на златото. Например същите регулируеми гривни с червен конец, само че със златни елементи на изработката и златни акценти на композицията. Някои по-ефирни видове златни висулки също биха могли да влезнат в този ценови диапазон като предложенията за синджирче са същите от по-горе изброените. В тази категория влизат и цялостните сребърни колиета, инкрустирани с различни камъни, както и по-скъпите сребърни обици, гривни и висулки. Предложение за мъжката половина са сребърните гривни с кожа, каучук или цветна връв с различни видове масивни елементи.


(продължаваме в част 2-ра - 50 лв до 500+ лв)

Последни статии
Как да комбинираме бижутата с тоалета за абитуриентския бал: Съвети и трикове
Как да комбинираме бижутата с тоалета за абитуриентския бал: Съвети и трикове
23.04.2024
Прочети тук
Най-стилният избор на бижута за абитуриентския бал: Топ 5 идеи
Най-стилният избор на бижута за абитуриентския бал: Топ 5 идеи
15.04.2024
Прочети тук
Специални моменти, специални бижута: Идеи за подаръци за абитуриенти
Специални моменти, специални бижута: Идеи за подаръци за абитуриенти
02.04.2024
Прочети тук
Абонирайте се за нашия e-mail бюлетин и научавайте първи за нашите промоции!