Меню
Logo
Начало
>
Блог
>
Ценови диапазон за пазаруване
 или
 Как да изберем подарък по джоба си
 (от 50 лв до 500+ лв)

Ценови диапазон за пазаруване
 или
 Как да изберем подарък по джоба си
 (от 50 лв до 500+ лв)

Публикувано: 07.11.2016

Какво можем да си позволим с бюджет от 50лв. до 100лв.


Тук изборът ни значително нараства като включва както бижутата, направени от сребро, така и тези, изработени от класическо жълто злато. Респективно на цената започва да нараства и качеството на предлаганото разнообразие от продукти. Изборът се разширява, с което се увеличават и различните варианти за комбинации на аксесоари.

Може дори да се състави комплект от няколко по-евтини (най-вече сребърни) бижута. Популярни са предложенията от златни висулки във формата на Богородица и ангелчета, които са изключително подходящи и в тон с Рождество Христово. Невинността и красотата на ангелчетата впечатлява с художествена визия и изящно детайлизиране на композиционните елементи. Златните обици също влизат в тази категория като изборът е доста голям. Друг пример са отново златните гривни с червен конец, но с по-масивно изработени елементи от бяло или класическо жълто злато. При тях също има основни символи, свързани с темата и в духа на Коледа - ангелчета, подкови, кръстчета, снежинки и т.н.


Златни гривни с червен конец

Такава гривна с червен конец може да бъде подарена и на мъж, стига акцентът да е изчистен и без инкрустирани камъни. Отново ще споменем предимството на този вид гривни - именно регулируемият им размер, подходящ за всеки тип ръка.

Сребърните гривни, обици и колиета в тази категория са не само чудесен избор, но и вместими за комбинация от комплекти. Златните и сребърни ангелчета, Богородици, кръстчета, гривни и т.н. са много подходящи и за деца - символичен подарък, който да остане на детето за цял живот.


Комплект колие, обеци и пръстен


Какво бижу да изберем от 100лв. до 300лв.


Златна гривна ластик - Подарък за Коледа


В този диапазон може да си позволим много и качествени бижута и аксесоари. Тук се включват златни обици, гривни, пръстени и висулки, изработени не само от класическо жълто злато, но и от ефектните черно, розово и бяло. В композициите се включват различни видове камъни, както и фино емайлово покритие.

Разнообразието е голямо от нежни златни висулки във формата на букви до масивни златни кръстове и гривни тип ластик. От тази група може да си позволим не само златни висулки, а и златни синджирчета, на които да бъдат закачени. За господата предложенията не се ограничават само до бижута, но и до изтънчени аксесоари - например златни игли и щипки за вратовръзки.


Коледен Подарък Златен пръстен с Аквамарин


Бижута с бюджет от 300лв. до 500лв.


В тази категория влизат по-стилните и колекционерски бижута, особено за господата. За мъжката половина предлагаме елегантни и ексцентрични златни ръкавели, както и мъжки златни гривни с каишка от кожа или каучук.

Дамската половина може да бъде зарадвана с по-ефектни златни колиета, обици и гривни с включени в изработката огнени Рубини или нежен Седеф. Тук се вписват и по-тежките и масивни златни колиета, отново с варианти на цвета на златото - класическо жълто, изящно розово, елегантно бяло и изпепеляващо черно.


Златнa висулкa - Дървото на живота


В такава цена влизат не само дизайна и начина на изработка на бижуто, но и неговото тегло. Цената на златото правопропорционално отговаря на това колко тежко е дадено бижу (например дали е от масивна изработка или с куха вътрешност).


Бижута за 500лв.+


При този клас бижута трябва да се подходи не само с внимание, но и със стил. Този ранг бижута е не само с естетическо значение, но също така с колекционерско и инвестиционно съдържание. За тези цени можем да си позволим несъмнено висша мярка за качество, аристократичен стил и елегантност.


Твърда златна гривна


За мъжете отново предлагаме по-масивни и ексцентрични златни ръкавели и гривни от кожа. Към дамите отправяме изтънчените златни бижута от комплектите "Грациела" - изключително ефектна италианска изработка от невероятно изискано съчетание на класическо жълто, нежно розово и изящно кафяво злато.

Каквото и бижу или аксесоар да изберете за подарък - не е важна цената му. Важно е вниманието, което отделяме и желанието да видим нечия усмивка и щастие!


Бюджетът Ви е между 10 лв. и 50 лв.? Вижте вариантите си тук!

Последни статии
Как да комбинираме бижутата с тоалета за абитуриентския бал: Съвети и трикове
Как да комбинираме бижутата с тоалета за абитуриентския бал: Съвети и трикове
23.04.2024
Прочети тук
Най-стилният избор на бижута за абитуриентския бал: Топ 5 идеи
Най-стилният избор на бижута за абитуриентския бал: Топ 5 идеи
15.04.2024
Прочети тук
Специални моменти, специални бижута: Идеи за подаръци за абитуриенти
Специални моменти, специални бижута: Идеи за подаръци за абитуриенти
02.04.2024
Прочети тук
Абонирайте се за нашия e-mail бюлетин и научавайте първи за нашите промоции!