Меню
Logo
Начало
>
Блог
>
Златните дамски гривни винаги модерни

Златните дамски гривни винаги модерни

Публикувано: 07.10.2022
Дамска златна гривна
Златни дамски гривни - винаги на мода

Неслучайно дамските златни гривни са едни от най-предпочитаните бижута както от дамите, така и от господата. Не, не сме се объркали - златни дамски гривни и господата вървят заедно, защото всеки специален повод се нуждае от красив подарък. Дамските гривни от злато са изключително подходящи, когато търсите елегантност и практичност в едно бижу. Разнообразието от модели ви дава възможността да изберете нежни дамски гривни, които да бъдат комфортен аксесоар в ежедневието или по-персонализирани модели, предаващи специално послание.

От гледна точка на дамите, златните дамски гривни са страхотно допълнение към всеки тоалет. За разлика от бижутата, избирани за официални поводи и събития, като масивни колиета, висящи обеци и обемни пръстени, златните дамски гривни лесно се съчетават както с офис облекло, така и със стилни рокли. И това е само една от причините, златните дамски гривни да бъдат винаги на мода.


Защо златните дамски гривни не излизат от мода


На първо място заради елегантността им. Независимо от модела, златните дамски гривни придават нежност и изисканост не само на китката ви, но и на цялостното ви излъчване. Освен това, златните дамски гривни са едни от най-практичните и комфортни бижута. Просто ги поставяте на китката си и се наслаждавате на ефекта, не е нужно да "намествате" бижуто или да полагате някакви усилия.

И все пак, защо точно "златните дамски гривни" са винаги модерни? Заради благородния метал. От векове златото е смятано за най-добрия изразител на благосъстояние и красота. Свързвано със слънцето, с божествата, дори с магични сили, предпазващи от злини, златото винаги е играело положителна роля в нашето съзнание. Ето защо, не се учудваме, че комбинацията между практичност и елегантност, каквито са златните дамски гривни винаги ще бъде актуална.


Как да съчетаем златните дамски гривни


Дамска златна гривна

Въпреки че златните дамски гривни подхождат на всеки тоалет, има някои основни правила, които е добре да спазвате при комбинирането им, за да изглеждате наистина стилно.

● Златни дамски гривни за ежедневието - избирайки златните дамски гривни за ежедневен аксесоар е добре да обърнете внимание на плетката и дизайнът им. Ние от BirSe ви съветваме да заложите на златни дамски гривни без или само с един скъпоценен / полускъпоценен камък, тъй като някои видове камъни изискват повече внимание и поддръжка. Чудесен вариант са нежните и "тънки" златни дамски гривни, златните дамски гривни с конец, както и "твърдите" златни дамски гривни. Можете да комбинирате както различни видове, така и няколко гривни от един вид, в зависимост от останалите бижута, които сте подбрали. Ако сте заложили на повече от един пръстен, то по-добре би било да ограничите златните дамски гривни до една.

● Златни дамски гривни за специални поводи - тук можете да внесете всеки допълнителен елемент, който харесвате. Скъпоценни и полускъпоценни камъни, повече от една златни дамски гривни, висящи елементи и разбира се, масивна изработка. Единственото правило, което е добре да спазвате тук е златните дамски гривни да бъдат в тон с останалите бижута - еднакъв цвят на златото, еднаква плетка, еднакъв мотив. Защото красивите обеци с рубини, няма да изглеждат толкова красиви в комбинация със златни дамски гривни с червен конец. (Това е излишно, като инфо. Повечето хора никога не си свалят червения конец). Въпреки че по отделно, и двата накита са впечатляващи.

● Комбинация от златни дамски гривни - Без значение, дали комбинираме дамски гривни от злато за ежедневието, офис среща или официален повод е нужно те да бъдат в тон. Така например, комбинацията между изчистени златни дамски гривни тип синджир, би била чудесна както с дамски гривни с червен конец, така и с твърди дамски гривни от злато. Но ако сте заложили на украшения с камък, то гривните с червен конец ще бъдат излишни. Носенето на няколко твърди златни дамски гривни пък, напомня за азиатската екзотика на индийските принцеси. И защо не?


Как да изберем златни дамски гривни за подарък


Ако вече сте избирали бижута за любим човек, например страхотни обеци със скъпоценни камъни, то изборът на перфектната дамска гривна няма да ви затрудни. Просто заложете на същия мотив. В случай, че нямате представа какви са предпочитанията на дамата, която ще носи златното бижу - заложете на класиката. Дамските гривни от злато с червен конец са подходящи за младите госпожици, докато дамските гривни със "сложни" плетки и масивна изработка са чудесен избор за жените с изискан стил. Ако все пак имате съмнения, нашите консултанти с удоволствие ще ви помогнат в избора на точното бижу.


Какви златни дамски гривни ще откриете при нас


Ние от BirSe знаем колко е важно бижутата, които носите да отразяват самите вас. Ето защо при нас ще откриете огромно разнообразие от златни дамски гривни, които ще се впишат във всеки стил и повод. Освен различните цветове на златото бяло, жълто, розово, черно сме подбрали и модели, подходящи за ежедневието, за официални събития или за персонализиран подарък. Златни дамски гривни в BirSe са изработени съгласно високи стандарти за качество, и всяка от тях Златните дамски гривни - ежедневен аксесоар е придружена със сертификат за качество и произход.

Въпреки елегантността и изяществото, които притежава всяко бижу, искаме да обърнем внимание на красивите и модерни златни дамски гривни, които са все по-предпочитани от дамите.


Златни дамски гривни с червен конец


Дамска златна гривна

Изключително атрактивни и стилни, златните дамски гривни с червен конец са най-често предпочитаните от младите дами. Подходящи са както за ежедневния стайлинг, така и за спортните или почивни дни. Едни от малкото бижута, които се комбинират безпроблемно със спортно и casual облекло. Мъжката половина от нашите клиенти също все по-често залагат на златните дамски гривни с червен конец, заради огромното разнообразие от форми и символи на златния детайл, както и заради възможността за регулиране на гривната според китката на дамата. *може да се добави и символиката на червения конец - носи се против уроки.


Златни дамски гривни тип ластик


Златните дамски гривни тип ластик са сред бижутата, които категорично изразяват елегантност и стил. Изключително деликатни, златните дамски гривни тип ластик са атрактивен и впечатляващ аксесоар, носещ не само красота, но и отношение. Фината италианска изработка и мрежеста структура на златните дамски гривни тип ластик е наистина впечатляваща. Имайте предвид обаче, че е нужна доза внимание по време на носенето на тези бижута. "Разтегливото злато" (както е наричана mesh-изработката на този тип дамски бижута) веднъж повредено е трудно за възстановяване. Това е причината, тези бижута да бъдат толкова специални. Подходящи са за дамите със стил и усет към нежността на ювелирното изкуство.

Разгледайте и останалите предложения златни дамски гривни в онлайн магазина ни, и изберете точния модел за вас или като подарък за любим човек.


Защо златните дамски гривни не излизат от мода

Как да съчетаем златните дамски гривни

Как да изберем златни дамски гривни за подарък

Какви златни дамски гривни ще откриете при нас

Последни статии
Как да комбинираме бижутата с тоалета за абитуриентския бал: Съвети и трикове
Как да комбинираме бижутата с тоалета за абитуриентския бал: Съвети и трикове
23.04.2024
Прочети тук
Най-стилният избор на бижута за абитуриентския бал: Топ 5 идеи
Най-стилният избор на бижута за абитуриентския бал: Топ 5 идеи
15.04.2024
Прочети тук
Специални моменти, специални бижута: Идеи за подаръци за абитуриенти
Специални моменти, специални бижута: Идеи за подаръци за абитуриенти
02.04.2024
Прочети тук
Абонирайте се за нашия e-mail бюлетин и научавайте първи за нашите промоции!