Меню
Logo
Начало
>
Блог
>
Златни колиетата във формата на име или буква

Златни колиетата във формата на име или буква

Публикувано: 20.06.2017

Чуйте запис на цялата статия тукВсеки нов сезон носи със себе си и нови модни тенденции, налагани от големите имена в модния бранш. При бижутата също се наблюдават различни идеи, проправящи си път през масивния избор на пазара и оставящи след себе си множество последователи и почитатели. Така например за 2017г. характерно в бижутерийната индустрия ще бъде носенето на обици тип халки, колиета по врата тип чоукър, пръстените с цветни камъни и много други.

Повече за модните тенденции при бижутата през 2017г. можете да прочетете в една от нашите статии.


Стилни колиета с букви и имена


В такова модно явление ще се превърнат и колиетата с нежно изписано име, инициали или буква. Този вид украшение тепърва ще се налага на родния пазар с настъпването на пролетно-летния моден сезон. Такъв вид аксесоар е не само по последен писък на модата, но и изключително подходящ за подарък, показващ лично внимание и изтънченост.


Златно колие с името Kristine


Изработката на този вид колиета се извършва по поръчка, което позволява пълна воля на креативното творчество на купувача. Ние Ви предлагаме два вида на изписване на името във формата на златно колие - на латиница и на кирилица, като цената за всеки един от двата вида се образува по различен начин. При желание да изпишете име на латиницата, формулата за образуване на крайната цена зависи от грамажа на самото колие и желаният от клиента шрифт на буквите. Всеки грам се умножава по 125 лв. и към резултата се прибавят 50лв. за лазерно изрязване на буквите, независимо от техния брой.

Следователно, ако например сте избрали колието да е 3 грама, а името от 4 букви, цената би следвало да е: 3гр. х 125лв. + 50лв. = 425лв. крайна цена.


Златно колие с името Kalina


Ако пък сте решили, че този вид колиета не са ви по джоба, то може да постигнете почти същия ефект и само с избора на една буквичка. Такъв вид огърлици има в готов вариант. Материалите за изработката на колиета с една буква са характерните и познати класическо жълто златo или елегантно бяло, като в композицията може да се включват нежни камъни циркони.


Златно колие с буквата В


Ефектното при двата вида колиета с буква или цяло име е тяхното лично послание. Можете да носите както собственото си име или буква, така и на най-скъпия Ви и любим човек, което прави бижуто много ценно и с много емоционална натовареност. Особено популярна е размяната на буквички между влюбени, най-добри приятели или роднини - така всеки може да носи винаги със себе си част от най-близкия си човек.

Последни статии
Как да комбинираме бижутата с тоалета за абитуриентския бал: Съвети и трикове
Как да комбинираме бижутата с тоалета за абитуриентския бал: Съвети и трикове
23.04.2024
Прочети тук
Най-стилният избор на бижута за абитуриентския бал: Топ 5 идеи
Най-стилният избор на бижута за абитуриентския бал: Топ 5 идеи
15.04.2024
Прочети тук
Специални моменти, специални бижута: Идеи за подаръци за абитуриенти
Специални моменти, специални бижута: Идеи за подаръци за абитуриенти
02.04.2024
Прочети тук
Абонирайте се за нашия e-mail бюлетин и научавайте първи за нашите промоции!